Werkvoorbereider nieuwbouw
Eminent
Woerden, NL
4 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Binnen deze organisatie heb je als werkvoorbereider een zelfstandige functie.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid wat meteen betekent dat je ook vrijheid in de functie hebt. Jij zal samen met de uitvoerder projecten gaan leiden.

Van A tot Z ben je betrokken bij het project. Het uitlezen en waar nodig aanpassen van AutoCad tekeningen is voor jou geen probleem.

Daarnaast ben je graag in contact met mensen, zo ook met leveranciers en de opdrachtgever. Met jou materialenkennis ben jij van toegevoegde waarde om de juiste materialen tegen de scherpste prijs in te kopen.

Verder bestaan jou taken uit het maken van planningen, zorgen voor vergunningen en ben jij de schakel tussen de externe contacten en het uitvoerden team.

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Afgeronde MBO opleiding Bouwkunde
 • Woonachtig in de omgeving Houten / Nieuwegein
 • Bouwkundig inzicht voor het bepalen van werkmethoden
 • Organisatorisch vermogen voor het bewaken van planningen
 • Bedrijfsomschrijving

  Binnen deze organisatie heerst een grote mate van nuchterheid. De meeste medewerkers komen uit de regio en ook de projecten zijn voornamelijk regionaal gericht.

  De projecten zijn hoofdzakelijk woningbouwprojecten in de nieuwbouw. De organisatie telt zo'n 20 medewerkers op kantoor en 20 in de uitvoering.

  Bij iedere medewerker wordt gekeken waar hij / zij goed in is en wat hij / zij leuk vindt om te doen. Aan de hand hiervan worden functieprofielen volledig gemaakt.

  Met jaarlijks uitjes voor het personeel zoals de kerstborrel en zomerbarbecue zorgt de organisatie ervoor dat naast het harde werken ook tijd is voor ontspanning.

  Ben jij enthousiast geworden en wil jij deze organisatie versterken met jou inzet? Solliciteer dan snel!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Bijwonen van bedrijfsuitjes
 • Uitzicht op een vast contract
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier