Agrarische Bedrijfsverzorger Midden Nederland
AB Midden Nederland
Regio Utrecht, NL
6 dagen geleden

Dit ga je doen

Voor verschillende opdrachtgevers (pluimvee, runderen, varkens etc) in het midden van het land zijn we op zoek naar agrarische medewerkers.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn voeren, boxen instrooien, melken en alle voorkomende werkzaamheden op een melkveebedrijf.

Kandidaten met een specialisme binnen deze sector, nodigen wij ook van harte uit om te reageren.

Dit breng je mee

Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand waarbij het agrarische werk hem of haar in het bloed zit. Je houdt van aanpakken en je wilt worden ingezet in de agrarische sector in de melkveehouderij, pluimveehouderij en / of varkenshouderij.

Het is belangrijk dat je ervaring hebt en zelfstandig kunt werken. Afhankelijk van het bedrijf waar je werkzaam bent bestaan je taken uit : het voeren van de dieren, schoonhouden van de stal, welzijn controle, melken en alle voorkomende werkzaamheden.

In overleg met jou stemmen we de werkdagen en tijden af.

 • Aantoonbare ervaring;
 • Relevante opleiding;
 • Fysiek werk kunnen verrichten;
 • Zelfstandig;
 • Flexibel inzetbaar;
 • Eigen vervoer :
 • Trekker rijbwijs is een pre.
 • Ons aanbod

  We bieden een uitdagende functie met een passend loon volgens cao dierhouderij met goede voorwaarden (o.a. een auto behoort tot de mogelijkheden).

  De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier