Java Software Engineer
CODEGUILD
Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben je dol op hightech kwaliteitsgestuurde productontwikkeling? Ben je een ervaren Java-ontwikkelaar die ook graag betrokken wil zijn bij het gebruik van Hadoop, Cassandra, ElasticSearch en MongDB?

Zelfs als je deze ervaring nog niet hebt? Waardeert je collega’s met een hoge codekwaliteit en slimme, gedreven software-engineering met korte beslissingscycli?

Dan moet dit de klus voor je zijn! Dit kleine, hightech productontwikkelingsbedrijf groeit als gevolg van geweldig succes.

Ze hebben meerdere producten die nog steeds intelligente, door kwaliteit aangestuurde Java-software-engineers nodig hebben om zich verder te ontwikkelen om de steeds groter wordende klanteneisen te lessen.

Hun kernproduct is een revolutionair mobiel beveiligingsplatform dat bedrijven in staat stelt om in de mobiele arena te stappen.

 • Ze openen de deuren naar zeer relevante en krachtige mobiele apps die kunnen worden gemaakt. En nu kunt u daar deel van uitmaken! De cultuur is jong, energiek en kwaliteit gedreven met korte beslissingscycli;
 • alles wat u nodig heeft om na te denken over nieuwe oplossingen voor complexe problemen en om ze kort daarna te implementeren! Ze zijn een groot fan van open source en gebruiken het waar mogelijk.

  Bovendien moeten ze voorop blijven zodat ze in R & D investeren en je weet dat je met de beste technologie voor de klus zult werken.

  Dat klinkt leuk? Zeker weten! Uw rol : Java Software Engineer Alphen aan de Rijn Als Java Software Engineer Alphen aan de Rijn gaan jij en je team zullen werken aan het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe functies voor het ultramoderne mobiele platform.

  Naarmate het bedrijf groeit, kun je uitkijken naar geweldige carrièregroei. Ze staan op het punt om een van de bedrijven te worden die VEEL mensen in een paar jaar zullen kennen.

  Als Java Software Engineer Alphen aan de Rijn werk je nauw samen met een ervaren, gemengde groep van gedreven software engineers op basis van Scrum.

  Aangezien het niveau van software-engineering vrij hoog is, kunt u echt uitgroeien tot een volledige stacksoftwaretechnicus terwijl u werkt met moderne tools, technologieën (Java8, CQRS, Axon, Thymeleaf, Elasticsearch) en technische best practices (TDD, continue levering).

  Met een paar maanden hebben ze zelfs een project op hun wegenkaart waarin ze Hadoop, Cassandra en MongDB zullen gebruiken.

  Een geweldige kans voor u als Java-productontwikkelaar om vanaf het begin betrokken te zijn bij deze technologieën. Wat wordt er gevraagd?

  Uitstekende ervaring met Java en Spring Ervaring met Hadoop, Cassandra, ElasticSearch of MongDB is een plus maar niet vereist Interesse om te werken in een snel tempo, kleine, innovatieve omgeving Communicatief, in staat om ideeën goed over te brengen en een echte teammedewerker Een bachelor of master in Software Science of vergelijkbaar Ervaring met Hibernate is een plus Ervaring met TDD, Scrum, continue levering en / of continue integratie zou een pluspunt zijn Wat wordt aangeboden?

  Tussen 50.000 en 65.000 op basis van kennis en ervaring 1 dag om vanuit huis te werken Zeer flexibele werktijden 28 vakanties Reizen kost compensatie Mobiele telefoon en laptop Bedrijfslunch Uitstekend opleidingsbudget en ruimte om seminars te bezoeken

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier