Servicemonteur
Elbuco B.V.
Geldermalsen
6 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als Servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden binnen de klantengroep van Elbuco. Hieronder vallen onder andere het installeren, onderhouden en indien gewenst weer ophalen van de apparatuur die wordt gehuurd door onze klanten.

Denk hierbij aan witgoed, televisie, pc / laptop en nog veel meer. Als Servicemonteur ben je een belangrijke speler in de organisatie.

Je bent hét gezicht van Elbuco, je verhelpt storingen en verleent een hoge mate van service. Naast het technische aspect van Elbuco’s apparatuur ben jij ook een kei in het ICT technische gedeelte.

Moderne apparatuur is steeds meer in staat om slimmer, sneller en makkelijker met ander (rand)apparatuur te communiceren.

Als Servicemonteur begrijp jij als geen ander hoe je dit volledig werkend op kan leveren. Door de optimale uitvoering van je werkzaamheden als visitekaartje van Elbuco vergroot jij het commerciële succes van de organisatie.

Naast de technische aspecten dien je ook de bij de functie behorende administratie correct bij te houden. Kortom een zelfstandige functie waarin jij jouw technische en commerciële vaardigheden optimaal benut.

Dit zijn wij

Geen partij in Nederland die zoveel ervaring heeft met het leasen van consumentengoederen als Elbuco. Wij bieden al ruim vijfenveertig jaar high service leaseconcepten, waarmee we onze klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden.

Daar staan we voor. Elbuco B.V. is de laatste jaren sterk gegroeid in aantal leaseproposities en bijbehorende leaseovereenkomsten.

Daarnaast heeft Elbuco sinds 2019 een belang in New ComServe Group. Dit alles om gezamenlijk een unieke propositie breed in de markt aan te bieden.

Dit ben jij

Ben jij het technische talent die begrijpt hoe belangrijk service is? Je hebt een achtergrond in techniek in combinatie met ICT en staat te popelen om jouw kennis en vaardigheden toe te passen.

Kortom, techniek, service en klantgerichtheid zijn je op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je over :

 • VMBO / MBO werk- en denkniveau richting ICT en / of Techniek;
 • Aantoonbare ervaring en affiniteit met consumenten elektronica en ICT;
 • Technisch inzicht;
 • Service- en klantgerichtheid en ben je organisatorisch sterk;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Commercieel inzicht en commerciële instelling;
 • Minimaal rijbewijs B;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift.
 • Dit bieden wij

  Leuke collega’s uitdagende en afwisselende functie ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën 28 vakantiedagen + 2 extra dagen als je niet verzuimt 8% vakantiegeld passend salaris reiskostenvergoeding collectiviteitskortingen op diverse verzekeringen deelname aan onze collectieve pensioenregeling Interne trainingen.

  Zie jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar onze HR afdeling : vacatures elbuco.

  nl T.a.v. van onze HR collega’s Marieke Dekker, Marc Janssen of Leontine Roelands. Of stuur je sollicitatie per post naar Elbuco B.

  V., T.a.v. onze HR afdeling, Postbus 222, 5300 AE te Zaltbommel. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen op telefoonnummer 088-7129042.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier