Gezinshuisouder (Tijdelijk/Deeltijd)
Amarant
Tilburg, NL
5 dagen geleden

Wat je doet

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te werken als gezinshuisouder? Dan is dit je kans om het tijdelijk te ervaren! Voor een gezinshuis in Tilburg zoeken we een vervangend gezinshuisouder voor de periode van 3 maanden ingaande per zo spoedig mogelijk.

Als gezinshuisouder geef jij jongeren met MVB / LVB problematiek en complex gedrag een mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen binnen een gezin.

In het gezinshuis wonen 5 jongeren. Je biedt een warm en huiselijk gezinsleven aan de jongeren, aangepast aan hun zorgvraag en dat van de ouders / het systeem.

In deze functie lopen werk en privé door elkaar heen. Binnen het gezinshuis spelen de ouders van de jongeren een belangrijke rol.

Hierin vorm jij een verbindende schakel.

Het gezinshuis is een kleinschalige verblijfsvorm voor jeugdigen met LVB of MVB en complexe problematiek die (tijdelijk) niet meer (volledig) thuis kunnen wonen.

Jeugdigen wonen langdurig in het gezinshuis en ontvangen op professionele wijze 24 uur per dag, 7 dagen in de week opvoeding, verzorging en begeleiding van de gezinshuisouder.

Je wordt hierbij ondersteund door een klein team bestaande uit extra pedagogische- en huishoudelijke ondersteuning. De continuïteit van het gezinsleven en de aandacht en steun van de gezinshuisouder geven de jeugdigen de ondersteuning die zij nodig hebben voor hun verdere ontwikkeling.

Om het weekend en tijdens enkele vakanties gaan jongeren terug naar huis, of hun netwerk, en is het gezinshuis gesloten.

Je werkt 12 dagen aaneengesloten (24 uur per dag) van zondagavond tot de daaropvolgende week vrijdagavond, gevolgd door twee dagen vrij.

Uiteraard betreft het voor die periode een functie inclusief kost en inwoning . Ben je geïnteresseerd om deze functie in een deeltijdconstructie met een andere gezinshuisouder in te vullen, dan horen we het graag, we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wie je bent

Jij hebt een relevante zorgopleiding op MBO 4 niveau, waarbij kennis van- en inzicht in relevante hulpverleningsmethodieken een pre is.

Je hebt ervaring in het werken met jeugdigen met een matig tot licht verstandelijke beperking en complex gedrag. Werk en privé kan jij zonder problemen in elkaar over laten lopen.

Je bent flexibel, hebt tact en inlevingsvermogen en je bezit het vermogen om snel je draai te vinden in een nieuwe situatie.

Maar bovenal ben je gemotiveerd om de jongeren een warm opvoedingsklimaat te bieden.

Wat je krijgt

 • Voor de periode wordt een all-in salaris afgesproken gebaseerd op de cao gehandicaptenzorg (gebaseerd op schaal FWG 50 : € 2.
 • 501 € 3.738 bruto per maand op fulltime basis).

 • Vakantietoeslag (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT (18%);
 • Een vergoeding voor o.a. woon-werkverkeer, dienstreizen, parkeerkosten, VOG;
 • Een 100 dagen introductie- en inwerkprogramma, waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen Amarant.
 • Korting op jouw zorgverzekering, fitnessabonnement en uitjes via CultuurWerkt!’.
 • Onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van Good Habitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier