Doktersassistent geboortecentrum
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden

Dit ga je doen

Als doktersassistente houd jij je met veel verschillende zaken bezig. Wat zijn je werkzaamheden?

 • Je coördineert onze (multidisciplinaire) poliklinische zorg, levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitszorg en je verricht administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van onze patiëntenzorg.
 • Jij zorgt voor continuïteit in het werk van onze artsen en laat alles volgens de voorgeschreven richtlijnen verlopen. Het is ook jouw verantwoordelijkheid om de communicatie tussen patiënt (en ouders) en onze organisatie zo goed mogelijk te laten verlopen.
 • Je hebt een gevarieerd takenpakket. Zo begeleid je patiënten psychosociaal, geef je voorlichting, dien je medicatie toe, bied je nazorg en handel je de administratie af.
 • Ook verricht je of ondersteun je bij handelingen, zoals het aansluiten van cardiotocografie (CTG), venapuncties en het assisteren bij vruchtwaterpuncties.
 • Indien je al ervaring hebt met deze handelingen, dan krijg je bijscholing.

  Hier ga je werken

  Het geboortecentrum van Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) van het UMC Utrecht bestaat uit de afdelingen verloskunde en neonatologie.

  Het centrum is een van de tien landelijke centra die zorg bieden aan de (ernstig) zieke zwangere / barende kraamvrouw en (ernstig) zieke pasgeborene.

  Het Geboortecentrum biedt een totaalpakket aan verloskundige en neonatale zorg, variërend van laag- tot hoogcomplex. Een multidisciplinair team van medici, verloskundigen, verpleegkundigen, doktersassistenten en kraamverzorgenden voert deze zorg uit.

  Het team werkt intensief samen. Op de polikliniek wordt steeds meer gewerkt met zogenaamde thema-poli’s’. Als doktersassistent ben je daarmee een belangrijke spil in het soepele verloop van het zorgproces.

  Dit neem je mee

 • Je bent een afgestudeerde doktersassistent die soepel kan schakelen tussen de diverse werkzaamheden.
 • Het is belangrijk dat je gastvrij en klantgericht bent voor onze patiënten.
 • Je werkt en denkt minimaal op mbo-niveau 4 en hebt de opleiding tot doktersassistente of een vergelijkbare medische opleiding afgerond.
 • We vinden het fijn als je al ervaring hebt opgedaan met
 • dit werk en als je affiniteit hebt met de verloskunde.

 • Je werkhouding is dienstverlenend en je kunt uitstekend werken in teamverband. Verder werk je nauwkeurig en neem je graag initiatief.
 • Onderdeel van de selectieprocedure is dat je een dag(deel) meeloopt op de polikliniek verloskunde zodat je kennismaakt met het geboortecentrum.

  Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier