Souschef M/V 38 uur
Valk Verrast
Assen, NL
4 dagen geleden

De Souschef geeft leiding op de werkvloer in de keuken. Hij / zij stuurt samen met collega Souschef en onze Chefkok de keukenbrigade vaktechnisch aan en draagt zorg voor de Mise & Place en presentatie van gerechten volgens planning, vaste instructies en werkmethoden die mede door hem / haar zijn vastgesteld.

Als Souschef ben jij sparringpartner van onze Chefkok en doe jij voorstellen op basis van ontwikkelingen in de markt. Jij bent in staat om personeelsroosters samen te stellen en bent administratief sterk onderlegt.

Daarnaast draag jij zorg voor de bestellingen en de controle op de dagelijkse leveringen. Hygiëne staat hoog in het vaandel en valt mede onder jou verantwoordelijkheid.

Functie eisen :

  • Afgeronde vakopleiding zelfstandig werkend kok niveau 4;
  • In bezit van leermeester diploma, sociale hygiëne is een vereiste;
  • Operationele en leidinggevende ervaring in een grootkeuken;
  • Flexibele instelling, 24 / 7 mentaliteit en doorzettingsvermogen;
  • Representatief, stressbestendig en servicegericht;
  • Collegiaal en oplossingsgericht;
  • Creatief en passie voor het koken;
  • Structuur opzetten en zowel organisatorisch als administratief sterk onderlegd.
  • Arbeidsvoorwaarden :

    Leuke collega’s gezellige sfeer leuke personeelsaanbiedingen binnen Van der Valk Verdiensten conform Horeca CAO.

    Stuur je

    Step 2
    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
    voortzetten
    Aanvraagformulier