Verpleegkundige Orthopedie
Gelre
Apeldoorn, Netherlands
5 dagen geleden

Afdeling

De verpleegafdeling Orthopedie is onderdeel van het Orthopedisch Centrum. De afdeling bestaat uit 26 bedden. Patiënten op deze afdeling staan onder behandeling van een orthopedisch chirurg, KNO-

arts, kaakchirurg of de oogarts. We hebben een team dat gedreven is en meegaat in de ontwikkelingen, sfeer belangrijk vindt en waarbinnen ruimte is om te leren.

Wij zoeken een collega die een bijdrage levert aan kwalitatief hoogwaardige zorg aan bovengenoemde patiëntengroep.

Werkzaamheden

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg aan een groep patiënten welke je in nauw overleg met de zorgcoördinator uitvoert.

Je verricht verpleegkundige handelingen binnen de kaders van de wet-BIG en participeert in projecten die de kwaliteit en deskundigheid bevorderen.

Tevens geef je werkbegeleiding aan verpleegkundigen in opleiding en stagiaires.

Functie eisen

Je bent gediplomeerd MBO / HBO-verpleegkundige. Je kunt en wilt graag meedenken over je vak, je bent betrokken en hebt kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan.

Je kunt goed met anderen samenwerken, je bent flexibel en enthousiast over je vak en je wilt je blijven ontwikkelen.

Ons aanbod

Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract voor 24-36 uur per week.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier