Adviseur voor uitgeverij Sanoma in Groningen! De ideale bijbaan!
Timing
GRONINGEN, NL
4 dagen geleden
 • Combined Shape Standplaats GRONINGEN
 • Combined Shape Aantal uren per week 12 uur
 • Rectangle Vacaturenummer 10AV026985
 • Rectangle Opleidingsniveau MBO
 • Rectangle Dienstverband Tijdelijk met zicht op vast
 • Combined Shape Werktijden Anders
 • Ben jij op zoek naar een bijbaan in Groningen? Dan heeft Timing dé ideale vacature voor jou!

  Wij zoeken medewerkers die voor minimaal 12 uren in de week willen werken voor uitgeverij Sanoma, bij Webhelp in Groningen.

  In de vakanties óf periodes dat je meer beschikbaar bent mag dit uiteraard meer zijn!

  Wat ga je doen? Je gaat in deze functie mensen bellen die een abonnement hebben bij Sanoma, of dit abonnement net hebben opgezegd.

  Doel is om de persoon die je aan de lijn krijgt telefonisch te adviseren over de mogelijkheden die je verder nog kunt bieden.

  Sanoma is een uitgeverij die bekende merken uitbrengt als : Donald Duck, Autoweek, Linda of Viva. Door middel van een passend aanbod voor een klant kan jij voorzien in de wensen van de klant...

  Wij zoeken? Iemand die communicatief vaardig is, het lef heeft om door te vragen én vooral een gezellige collega!

  Wat verdien je? Het werken bij Sanoma verdient (bij aanvang) €9,50 p / u en je salaris wordt wekelijks overgemaakt. Na 3 maanden gaat je salaris na €10 p / u en bovendien kan je naast je salaris leuke bonussen verdienen!

  Per wanneer? In het voorjaar van 2019 starten wij weer een nieuwe avondtrainingen! De eerst volgende training staat gepland voor week 19 / de week van 6 mei.

  Deze (bij-)baan is ideaal te combineren, met bijvoorbeeld een studie. Je mag immers zelf je rooster bepalen.

  Je wilt jezelf graag ontwikkelen, bent resultaatgericht en flexibel ingesteld. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt luisteren en communicatief sterk bent.

  Beschik je hiernaast over een durf lef, maar weet je als geen ander dat empathie en enthousiasme net zo belangrijk zijn voor succes?

  Wij bieden

  Met alle trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden van Webhelp, groei jij razendsnel op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak.

  Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarom wordt er niet alleen voor goede trainingen gezorgd, maar ook voor persoonlijke coaching en fun.

  Daarnaast werk je gedurende het hele traject met een bonusmodel!

  Training en ontwikkeling van jouw Talent vindt Webhelp belangrijk. Daarom is er een Webhelp Sales Acedemy. Webhelp biedt jou hier legio mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

  Daar heb je, je hele loopbaan profijt van! Gedurende het eerste jaar ontvang je een aantal specifieke salestrainingen. Aan het einde van iedere training ontvang je een certificaat.

  Wanneer je begint met werken als Sales Talent ontvang je een startsalaris van €9,50 per uur, na drie maanden wordt dit verhoogd naar €10,00 per uur en na negen maanden verdien je €10,20 per uur! Daarnaast verhoog je zelf je salaris met het bonusmodel, hierdoor bepaal jij dus uiteindelijk zelf hoeveel je verdiend!

  Waar ga je werken?

  Onze opdrachtgever Webhelp is benoemd tot beste werkgever 2011 in de facilitaire categorie.Webhelp is een van de grootste aanbieders op het gebied van klantcontact afhandeling en is het langstbestaande contact center in Nederland.

  Webhelp heeft o.a. banken, telefoon- / internetproviders,grote (zorg)verzekeringsmaatschappijen, energieleveranciers en A-

  consumentenmerken als klant, waar jij voor komt te werken. Webhelp wordt regelmatig ingeschakeld bij overheidscampagnes, goede doelen en gemeentelijke projecten.

  De klantcontacten worden afgehandeld via telefoon, e-mail of internet, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Wat biedt de opdrachtgever?

  Het bedrijf biedt jou graag werkzekerheid. In een uitdagende functie en een uitstekende werksfeer ben JIJ deschakel tussen de opdrachtgevers en haar klanten.

  Na een gedegen training ben je prima in staat om informatie en / of advies te geven over verschillende producten en diensten.

  Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat. En ondertussen kan je ook nog binnen 2 jaar een landelijk erkend MBO-diploma halen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier