Belader
Logistic Force
Sittard, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Houd je van werken in de buitenlucht en ben je graag onderweg? Als belader heb je een afwisselende en actieve job! Is dat iets voor jou?

Waar wacht je dan nog op? Solliciteer nu bij Logistic Force en beleef hoe leuk werken kan zijn. Op dit moment zijn we voor onze opdrachtgever nog op zoek naar een kraakperswagen belader!

WAT GA JE DOEN?

Als belader van de kraakperswagen zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loop, en dan vooral de rolcontainers die geleegd moeten worden.

Deze zet je nauwkeurig tegen de achterkant van de wagen en je bedient de kraakpers om alles netjes weg te werken. Een verantwoordelijke job, zonder jou slipt alles dicht, maar die verantwoordelijkheid is aan jou wel toevertrouwd! Verder sta je de bewoners in de buurt natuurlijk altijd met een glimlach te woord, die zijn ten slotte ook blij je te zien!

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Je bent een ochtendmens (Je werkdag start tussen 6 en 7)
 • De handen uit de mouwen steken, voor jou vanzelfsprekend
 • Je bent representatief en spreekt de Nederlandse taal
 • Collegialiteit zit je in de genen
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

 • Waar moeten we beginnen? Allereerst natuurlijk een eerlijk salaris conform de CAO van de opdrachtgever, dat mag logisch zijn! Maar daarnaast zorgen we bij Logistic Force ook voor de nodige '
 • extraatjes'. Zo kijken we samen naar jouw toekomst en hoe wij daarin kunnen ondersteunen! Heb jij de ambitie om door te leren?

  Certificaten te halen of bijvoorbeeld zelfs je groot rijbewijs? Via onze eigen Logistic Force Academy kunnen we veel regelen en zo regelen wij Jouw Betere Baan!

  Klinkt goed toch? Gewoon solliciteren dus!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier