Medewerker Financiele Administratie
Action
Noord-Holland, NL
8 dagen geleden

Fulltime 38u)

Als Medewerker Financiele Administratie ben jij in staat zelfstandig de boekhouding te verzorgen, dit doe je samen met jouw collega’s voor verschillende binnen-

en buitenlandse entiteiten binnen Action

Wat je dagelijks gaat doen

Als Medewerker Financiele Administratie ben je onderdeel van het Financial Shared Service Center en rapporteer je aan de Teamleider General Ledger.

De werkzaamheden zijn gericht op het bewaken van het General Ledger voor de verschillende entiteiten.

Je houdt je bezig met grootboekcontrole, periodieke BTW aangifte, beheer van vaste activa en uitvoer van de WKR. Je controleert de payroll journal entries & ook aansluitingen, stelt accruals vast bij de periode eindes in overleg met de afdeling Control, verzorgt de voorbereiding van PBC lijsten en controleert de aanlevering van stukken ter voorbereiding op de jaarlijkse audits.

Verder doe je de betalingen van de vennootschapsbelasting, ben je verantwoordelijk voor de Balance Sheet Reviews en ondersteun je bij de voorbereiding van de jaarrekening.

Hiernaast houd je het overzicht, ben je altijd bezig met het signaleren / analyseren van bijzonderheden, zodat de controller zo efficiënt mogelijk kan werken.

Om alle werkzaamheden goed uit te kunnen voeren zal je veel contact hebben met andere afdelingen binnen Action.

Wat kenmerkt een Medewerker Financiele Administratie bij Action

Een Medewerker Financiele Administratie bij Action is stressbestendig, flexibel, pro actief, heeft analytisch vermogen en kan goed functioneren binnen een team.

Daarnaast beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bewaar je het overzicht tijdens drukke en hectische periodes.

En verder :

 • HBO werk- en denkniveau en opleiding richting MBA of SPD;
 • Heb je minimaal 1 tot 3 jaar boekhoudkundige werkervaring op een financiële afdeling;
 • Ervaring met Microsoft Excel;
 • Ervaring met SAP;
 • Werk je zeer accuraat en ben je proactief;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis van andere talen is een pré.
 • Dit bieden wij jou als Medewerker Financiele Administratie

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action.
 • Persoonlijke groei

  We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling.

  Hierdoor is de verwachting dat de afdeling verder zal uitbreiden, waardoor er volop doorgroei mogelijkheden zijn. Daarnaast brengt de expansie van Action uitdagingen met zich mee qua processen en grote hoeveelheden financiële data.

  Je kunt met een ondernemende en proactieve instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze Financiële Administratie en je als specialist inhoudelijk verder ontwikkelen.

  Vragen?

  Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Miranda Kielen (Teamleider Financiële Administratie).

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan contact opgenomen worden met Nelleke Bruin (Recruiter). Beiden zijn te bereiken via 0228-

  565080. (Solliciteren kan alleen via het online sollicitatieformulier.)

  Ben jij toe aan een financiële uitdaging in de retail en wil jij meebouwen aan de toekomst van de succesvolle en snelst groeiende discounter van Nederland met Europese ambities? #INDEED

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier