Allround timmerman
In Person
BORCULO
5 dagen geleden

Over de functie

Voor een allround timmerman is geen dag hetzelfde. Je houdt je bezig met alle voorkomende bouwwerkzaamheden rondom verbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproces bij zowel kleine als grotere projecten. Je gaat veelal aan het werk bij particulieren in de omgeving maar ook aan de andere kant van het land.

Je deinst niet terug voor de werkzaamheden die erbij komen kijken en maakt het je gemakkelijk eigen. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop!

Over het bedrijf

Dit aannemersbedrijf is een kleinschalig, betrokken en ondernemende organisatie. Kwaliteit en vakmanschap staat hoog in het vaandel.

Gecombineerd met de persoonlijke benadering en transparante communicatie behouden zij goede contacten met (nieuwe) klanten.

De belangen van de klant staat voorop. Door goed te luisteren, ideeën aan te reiken, flexibileit aan te bieden en begeleiding in het gehele bouw- en voorbereidingstraject, is het bedrijf in staat een krachtig eindproduct af te leveren dat naadloos aansluit bij de wensen en eisen van de klant.

Wat wij vragen

 • Relevante MBO-opleiding
 • Service -en klantgerichte instelling
 • Gaat graag zelfstandig op pad maar werkt ook graag in een team
 • Leert graag, pakt uitdagingen met beide handen aan
 • Rijbewijs BE
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier