Assistent accountant RA
Vinken Recruitment
Waalwijk, NL
5 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als assistent accountant in de controlepraktijk ga je je natuurlijk bezig houden met het uitvoeren van uiteenlopende controlewerkzaamheden.

Je werkt samen met de controleleider en test de interne controlemaatregelen. Je brengt het administratieve proces bij klanten in kaart verdiept je in het automatiseringsproces.

Je schat risico's bij je klanten in en signaleert verbeterpunten. Je onderhoudt zelf de contacten met je klanten, zodat je kunt groeien in je rol als adviseur.

Je krijgt op deze vestiging 16 directe collega's in de auditpraktijk, maar daarnaast zijn er veel meer (assistent) accountants RA werkzaam in de organisatie.

Functie eisen

Je bent een RA in opleiding en hebt al enkele jaren werkervaring opgedaan als assistent accountant audit bij een ander accountants-

en belastingadvieskantoor. Ben je op zoek naar een MKB-kantoor dat jou goede opleidingsmogelijkheden kan bieden, waar vaktechniek op een hoog niveau is en waar ze op het gebied van automatisering ver gevorderd zijn?

Dan zou dit kantoor interessant voor je kunnen zijn. Doordat het om een groter kantoor gaat, met regionale vestigingen, kunnen zij veel mogelijkheden bieden, maar blijft de bedrijfscultuur informeel met korte lijnen.

Wat krijg je

Het kantoor biedt hele goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, 29 vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling, een leaseauto en goede opleidingsmogelijkheden.

Je krijgt veel diversiteit in je klantenportefeuille en omdat de teams klein zijn, kun je snel groeien. Je deelt zelf je werktijden in, ergens tussen 7.

00 en 19.00 uur en er wordt flexibel omgegaan met thuiswerken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier