Psycholoog 24 uur De Ingelanden en De Bijnkershoek
AxionContinu
Utrecht, NL
7 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een collega psycholoog voor de divisie Verzorgd Wonen voor 24 uur per week. De nieuwe psycholoog gaat deel uitmaken van een team van vijf psychologen.

Deze werken verspreid over 12 locaties. Dat betekent dat je een zelfstandige baan kunt verwachten waarbij je met name in de het teamoverleg met elkaar kunt sparren.

Jouw werklocaties zijn De Ingelanden in Leidsche Rijn (16 uur) en De Bijnkershoek in Utrecht (8 uur).

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn ?optimisten in de zorg?. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. Of dat nou volledig herstel is of het beste halen uit een situatie die hoe dan ook niet meer beter wordt.

We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan.

En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen. Bij ons is het glas altijd halfvol. Zo kijken we naar ons werk, naar onze organisatie, maar ook naar de zorg als geheel.

We vinden dat we dat aan de mensen waarvoor we werken, onze collega?s én aan onszelf verplicht zijn.

Functie-eisen : Jouw functie

Jouw functie

Als Psycholoog verricht je psychodiagnostiek en observatie bij cliënten, naar de aard en ernst van stemmingsproblemen, gedragsproblemen, angstklachten, cognitieve stoornissen en persoonlijkheidsproblemen, in afstemming met de Specialist Ouderengeneeskunde.

Op grond van de gegevens stel je een behandelplan op en behandelt de cliënt conform dit plan zo nodig in samenwerking met andere disciplines.

Je bent uiteraard verantwoordelijk voor informatieverstrekking aan cliënten (en hun naasten) ten aanzien van resultaten van onderzoek, behandeling en behandelplan.

Je geeft individuele - en groepsbehandeling door gesprekken voor verwerkings- en zingevingproblematiek. Door mediatieve therapie coach je teams in het omgaan met gedragsproblemen.

Je levert een bijdrage aan de besluitvorming over opname, plaatsing, overplaatsing en ontslag van cliënten / revalidanten en bezoekers van projecten.

Ook neem je deel aan afstemmingsoverleg en zorgplanbesprekingen en lever je een bijdrage aan het individuele (woon)zorgplan van de cliënt.

Functie-eisen :

Je beschikt over een WO diploma Psychologie en bent minimaal drie jaar BIG geregistreerd als (GZ) psycholoog. Je hebt ruime werkervaring binnen het multidisciplinair werken in het verpleeghuis en / of revalidatiecentrum.

Vanzelfsprekend heb je kennis van en ervaring met diagnostiek en behandeling van cliënten met psychogeriatrische en / of somatische aandoeningen, in een verpleeghuis.

Je hebt visie voor ontwikkeling van nieuwe verpleeghuisproducten. Je bent in staat zelfstandig en in nauwe samenwerking met andere disciplines op de aan jou toegewezen locaties vorm te geven aan de uitvoering van je takenpakket.

Wij bieden

AxionContinu is een werkgever met veel mogelijkheden. Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

FWG schaal 60 / 65 met een salarisverhoging van 4% per oktober 2018. Je krijgt een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,4%.

Daarnaast heeft AxionContinu goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het betreft in eerste instantie een vacature voor een jaar met een mogelijkheid tot verlenging.

Nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Daarnaast maakt een assessment deel uit maken van de selectieprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Karin Jas, Coördinator psychosociale vakgroep, tel. 030-6881914.

AxionContinu. Optimisten in de zorg

Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier