Technisch commercieel medewerker
E-Flex Personeelsdiensten B.V.
Ravenstein, Noord-Brabant
5 dagen geleden
source : TechnischeVacaturebank.nl

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende internationale onderneming vlakbij Oss. Zij engineren, produceren en servicen hun klanten welke grote motoren en generatoren afnemen.

Als backoffice medewerker volg je een project van offerte tot afleveringsstadium. Als aanspreekpunt voor de klant en de werkplaats onderhoud je contacten met fabrikanten en bewaak je de planning en stel je offertes op in overleg met afdelingsales / engeneering.

In dit afwisselende en brede takenpakket is het van belang dat je snel kunt schakelen, probleemop

MBO+ / HBO werk en denkniveauRelevante opleiding zoals bv. automotive, WTB en / of commercieelKennis van en / of affiniteit met dieselmotoren.

Je werkt klantgericht, staat stevig in je schoenen en bent pro-actiefUitstekende communicatieve vaardighedenGoede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Frans prà )ervaring met ERP systemen zoals MS Dynamics NAVGoede beheersing van MS Office applicaties zoals excel.Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier