Allround timmerman Rotterdam
Haldu Groep
Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden

Werken als allround timmerman bij Haldu Groep

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround timmerman met ervaring in stelwerk en aftimmerwerkzaamheden.

En JIJ bent nu nét de vakman die we nodig hebben.

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de nieuwbouw van 68 huurappartementen in de woonwijk Het Lage Land in Rotterdam.

Het voormalige pand van een autodealer wordt gesloopt en maakt plaats voor een nieuw appartementengebouw met een warmte-koudeopslaginstallatie.

Als timmerman houd jij je tijdens dit project voornamelijk bezig met het stellen van prefab HSB-wanden, het stellen van prefab betonafdekkers, het monteren en stellen van kozijnen, alles luchtdicht afwerken en allerhande aftimmerwerkzaamheden.

Ben jij timmerman die we voor onze opdrachtgever zoeken? Kom jij uit Rotterdam of de directe omgeving van Rotterdam? Reageer dan snel op deze vacature.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier