Allround timmerman Rotterdam
Haldu Groep
Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden

Werken als allround timmerman bij Haldu Groep

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround timmerman met ervaring in stelwerk en aftimmerwerkzaamheden.

En JIJ bent nu nét de vakman die we nodig hebben.

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de nieuwbouw van 68 huurappartementen in de woonwijk Het Lage Land in Rotterdam.

Het voormalige pand van een autodealer wordt gesloopt en maakt plaats voor een nieuw appartementengebouw met een warmte-koudeopslaginstallatie.

Als timmerman houd jij je tijdens dit project voornamelijk bezig met het stellen van prefab HSB-wanden, het stellen van prefab betonafdekkers, het monteren en stellen van kozijnen, alles luchtdicht afwerken en allerhande aftimmerwerkzaamheden.

Ben jij timmerman die we voor onze opdrachtgever zoeken? Kom jij uit Rotterdam of de directe omgeving van Rotterdam? Reageer dan snel op deze vacature.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier