Begeleider Thuis- Kromme Rijn Oost
Vitras / Sante Partners
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Een baan als Begeleider thuis, is een baan waar ik veel voldoening en uitdaging in vind en ik iedere dag weer in leer", aldus Tineke, Begeleider thuis.

Het is mooi om met kwetsbare mensen te werken en samen met hen op pad te gaan. Veel kun je niet oplossen of ongedaan maken, maar je kunt wel dingen doen om de last van de cliënt te verlichten en hun draagkracht te versterken.

Wij zijn op zoek naar een collega voor Kromme Rijn Oost (Maarn, Doorn, Amerongen, Leersum)

Begeleider thuis (24 uur per week)

Een vak als Begeleider thuis..

is intensief, mooi en waardevol. Je betekent iets voor mensen en je helpt hen met dingen, die voor hen groot en belangrijk zijn.

Je helpt hen hun leven weer op de rit te krijgen. Je biedt intensieve, tijdelijke, praktische en psychosociale hulp aan huis op alle levensgebieden van de WMO.

Thuisbegeleiding helpt kwetsbare burgers van alle leeftijden weer grip te krijgen op hun leven, waardoor problemen verminderen of erger wordt voorkomen.

Kenmerkend voor thuisbegeleiding is dat problemen integraal worden aangepakt. Thuisbegeleiding levert maatwerk en werkt samen met de klant en zijn netwerk aan oplossingen om de zelfredzaamheid te vergroten en gedragsverandering te bewerkstelligen, om zodoende participatie in de samenleving te versterken.

Een Begeleider thuis heeft een veelzijdig beroep. Voor de ene cliënt ben je een luisterend oor, de volgende cliënt begeleid je bij een verslavings, psychisch of psychosociaal probleem of een opvoedingsvraagstuk.

Voor elke cliënt geldt een ander plan van aanpak en benadering. Hierdoor wordt van jou als Begeleider thuis veel gevraagd.

Het plan van aanpak stel jij samen op met de hulpverlening en netwerk van de cliënt.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met inlevingsvermogen, je bent communicatief-en sociaalvaardig en flexibel. Het is belangrijk om mee te bewegen met de cliënt, maar jouw doel altijd voor ogen te houden.

Jij hebt een SPW, MMZ of MWD diploma niveau 4. Of je hebt een afgeronde studie SPH, SPV.

 • Ervaring met het begeleiden bij psycho-sociale en psychiatrische problematiek, complexe opvoedings- en gezinsproblemen, multi-
 • probleem situaties achter de voordeur.

 • Zelfstandig kunnen werken; maar ook samen kunnen werken met andere hulpverleners.
 • Methodisch en planmatig kunnen werken en doel- en oplossingsgericht.
 • Creatief, flexibel (ook buiten kantooruren inzetbaar) maar ook gestructureerd.
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid zowel mondeling als schriftelijk.
 • Gezien de grote van het gebied, is het belangrijk om in het bezit zijn van een rijbewijs en auto.
 • In verband met een teamoverleg is het een pre dat je werkzaam bent op de maandag. Woensdag en vrijdag is ook wenselijk
 • Wat wij jou bieden

  Als Begeleider thuis verdien je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, minimaal €1940,07 en maximaal €2870,58 bruto per maand (FWG 40) bij een 36-

  urige werkweek. Wij bieden jou vanaf 02 september een leuke, uitdagende baan aan met een jaarcontract. Sante Partners heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden : zoals een eindejaarsuitkering (7,4%), in 2020 is dit 8,33%, pensioenopbouw, en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen.

  Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

  Informatie en solliciteren

  Zie jij uitdagingen als een kans om jezelf te ontwikkelen? Solliciteer dan via de 'direct solliciteren button'. Voor vragen omtrent de sollicitatie, neem gerust contact op met Recruiter Tessa Walschots (06-

  82512924). Neem ik niet direct op? Stuur mij een WhatsApp bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen verwijs ik jou graag naar Marleen van der Waerdt (Begeleider Thuis).

  Zij is bereikbaar per mail : of op telefoonnummer 0620701197. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Tussen 19 : 30 uur en 21 : 00 uur is zij graag bereid jouw vragen telefonisch te beantwoorden.

  Deze vacature staat open tot 20 juni. De gesprekken vinden plaats op maandag 01 juli.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier