docent Nederlands (ca. 0,45 fte)
ROC A12
Arnhem ,NL
4 dagen geleden

Werk jij mee aan uitdagend onderwijs in een school waarin iedere leerling gezien en gekend wordt? Kom dan ons team versterken.

Het Thomas a Kempis College in Arnhem zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar in verband met vervanging ziekte een docent Nederlands voor ca. 0,45 fte

Wie zijn wij?

Thomas a Kempis College is een school voor nieuwsgierige leerlingen die hard willen werken aan hun eigen succes. We bieden uitdagend onderwijs op een hoog niveau voor havo, atheneum en gymnasium+ waar het draait om leren met ambitie!

Wij geven leerlingen volop ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dit doen wij door hun nieuwsgierigheid te prikkelen, betekenisvolle lessen aan te bieden en door het stimuleren van verantwoordelijkheid over het eigen leerproces.

Dit doen wij binnen een veilige en inspirerende leeromgeving.

Wie ben jij?

Wij vinden het belangrijk dat een docent het vak betekenisvol maakt voor leerlingen. Je hebt een goed beeld van waar leerlingen staan en weet hoe je ze verder kunt helpen om de volgende stap te zetten.

Je beschikt over de didactische vaardigheden om leerlingen op verschillende manieren naar het einddoel te begeleiden. Leerlingen hebben in jouw lessen ruimte om eigen keuzes te maken.

We zoeken een collega die graag samenwerkt met anderen in de vaksectie. Jouw houding kenmerkt zich als proactief en oplossingsgericht.

Je kijkt graag over de grenzen van je eigen vak heen en bent bereid ook op andere plekken in de school een bijdrage te leveren aan betekenisvol onderwijs.

Over digitale middelen hoeven we jou niets te vertellen, kortom : Je bent ICT-vaardig.

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over een bevoegdheid als docent Nederlands (of vergevorderd met de studie).

Herken jij dit bij jezelf en wil jij met jouw kwaliteiten een waardevolle bijdrage leveren aan het onderwijs bij het Thomas a Kempis College?

Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat bieden wij?

Betekenisvol werk in een afwisselende omgeving en een sfeervol gebouw.

Het betreft een tijdelijke vervangings-aanstelling met ingang van schooljaar 2022 / 203 tot uiterlijk1 augustus 2023.

Daarnaast kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bijzonderheden

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om te kunnen worden benoemd.

Ben jij enthousiast over deze baan? Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief met CV in middels de knop "Solliciteren".

Je komt dan op onze sollicitatie site. Privacy en goede omgang met jouw persoonsgegevens vinden wij belangrijk. Na het accorderen van het privacy statement kun je je CV uploaden en worden de verschillende velden in het sollicitatieformulier direct gevuld.

Dit kan enkele seconden duren. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Sarah Middendorp, afdelingsleider of Yvonne Balk, directeur. Zij vertellen je er graag meer over.

Zij zijn vanaf 30 augustus te bereiken via telefoonnummer 0264452447

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier