Stagiair(e) Strategie en Creatie
Het PR Bureau
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Wie we zoeken

Top, je hebt nu al laten zien dat je kunt wat we zoeken voor een stage bij het creatief / strategisch team Het PR Bureau.

We zoeken namelijk iemand die kan zoeken en belangrijker nog, kan vinden. Om een strategie- of communicatie-aanpak te maken voor merken moet je eerst veel researchen.

Weten waarom mensen iets kopen, waarom ze merk A leuker vinden dan merk B. Hoe de markt zich beweegt en wat er gaat aankomen.

Bij alles stel je jezelf de vraag : Waarom is dat zo en hoe kan het beter

Het PR Bureau is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons gaat verrassen met zijn of haar inzichten en abstracte denkvermogen.

Wij bieden een meeloopstage voor een periode van minimaal vijf, bij voorkeur zes maanden. Een stagiair(e) van Het PR Bureau is WO- of HBO-student en heeft als belangrijkste taak het hands-on ondersteunen van het creatieteam bij het uitvoeren van uiteenlopende projecten.

De vaste taak die hierbij hoort is het doen van onderzoek voor mooie merken en natuurlijk meewerken aan de strategieën. Maar ook aanvoelen welke media of bloggers het helemaal worden en hoe we een passende en effectieve connectie kunnen maken voor het merk.

Het PR Bureau biedt gelegenheid om direct op klantprojecten te werken. Zo kan er mee worden gewerkt aan de organisatie van evenementen of het begeleiden van merkintroducties.

Maar een stagiair(e) kan bij ons ook betrokken zijn bij een lange termijn PR-strategie voor de klant of het uitvoeren van marktonderzoek.

De inhoudelijke diepgang is hierbij sterk afhankelijk van het functioneren en eigen initiatief!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier