Een flexibele en goedbetaalde vakantiebaan
TWB, Thuiszorg met Aandacht
Steenbergen
3 dagen geleden

Over de functie

Wil jij een vakantiebaan waarbij je actief bezig bent en tegelijk iets kunt betekenen voor een ander? Een baan die goed te combineren is met je studie en waarbij je genoeg vrije tijd overhoudt?

Als huishoudelijke hulp kun je altijd aan de slag dichtbij huis en wanneer het jou uitkomt!

Het is veel meer dan poetsen alleen!

Als huishoudelijke hulp ondersteun je mensen die niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen. Samen met de cliënt zorg je ervoor dat hun huis weer schoon en fris is.

Maar je doet meer! Naast het schoonmaken houd je ook een oogje in het zeil, wanneer het niet goed gaat met de cliënt trek jij aan de bel.

Zo maak jij het verschil en help je cliënten langer thuis te blijven wonen. Daarnaast werk jij graag met mensen en krijg je een voldaan gevoel bij een tevreden cliënt die dankzij jouw hulp langer thuis kan blijven wonen.

Je staat open voor een praatje en biedt een luisterend oor. Je kunt daarbij afstand bewaren en bent een echte aanpakker in het huishouden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier