Docent Marketing en Marketingcommunicatie
Hogeschool Inholland
Haarlem
3 dagen geleden

Jouw meerwaarde

Je bent een enthousiaste, gedreven en ambitieuze docent die graag werkt met een gemotiveerde groep studenten. Met jouw kennis, netwerk en didactische aanpak versterk je onze positie als opleiding.

Je geeft en ontwikkelt uitdagend, inspirerend en toekomstgericht onderwijs op het gebied van marketing en marketingcommunicatie.

Dit doe je op onze vestiging in Haarlem. Jij begrijpt dat marketing en marketingcommunicatie belangrijk zijn binnen het vakgebied en je bent in staat om dit te delen met jouw studenten.

Inhoud functie

Ter uitbreiding van het docententeam van de opleiding Business Studies zijn we op zoek naar een Docent Marketing en Marketingcommunicatie.

De opleiding levert met de andere opleidingen uit het domein een belangrijke bijdrage aan de ondernemingen en overheden.

Je komt te werken in het Business Studies team Haarlem dat bestaat uit circa 40 collega's. De opleiding Business Studies telt circa 800 studenten en maakt onderdeel uit van het domein Business, Finance & Law.

Jouw rol

De praktijk staat vanaf dag één centraal in de opleiding. Het onderwijs geven wij op een door studenten gewaardeerde persoonlijke manier.

Het team heeft projectonderwijs in haar vingers en werkt steeds meer design based en met blended learning.

Je bent inhoudelijk docent - Je begeleidt studenten en geeft expertcolleges op het vakgebied van Marketing en Marketingcommunicatie.

Tijdens deze sessies maak je gebruik van afwisselende en activerende werkvormen, waarbij interactie tussen jou en student belangrijk is.

De inzet varieert per periode.

Je bent een leercoach en begeleider - Zodra jouw studenten aan de slag gaan met vraaggestuurde opdrachten zal jij hen begeleiden en coachen op projectmatig werken, samenwerken en het zelf vergaren van informatie, kortom : ze zijn zelfstandig met een opdracht of vraagstuk bezig en jij bent voor hen de vraagbaak en begeleider.

Ook kan het zijn dat studenten begeleidt tijdens hun stage en afstuderen.

Je bent inhoudsdeskundige én collega - Naast docent ben je ook collega en inhoudsdeskundige. Samen ontwikkelen we het onderwijs.

In het dynamische werkveld van Business Studies is het een uitdaging om het curriculum zo in te richten dat de basis solide is, waarbij er tegelijkertijd ruimte is voor actualiteit en flexibiliteit.

Samen met het werkveld bepalen we wat de inhoud van de opleiding moet zijn : Wat de student straks moet kunnen en kennen.

Jouw ervaring vanuit de praktijk zal in dit traject van grote meerwaarde zijn.

Wie ben jij

 • Je beschikt over een master afgeronde opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of soortgelijke richting.
 • Je beschikt over enkele jaren werkervaring in het (hoger) onderwijs of hebt aantoonbaar relevante ervaring opgedaan in het beroepenveld.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat om ook colleges te geven in het Engels.
 • Je hebt een passie voor het werken met studenten en beschikt over uitstekende coaching vaardigheden.
 • Je bent een initiatiefrijke professional die gericht is op samenwerken en in staat is om mensen te verbinden.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en je werk efficiënt indelen. Onderwijs kent piekmomenten qua werk. Een goed planningsinzicht komt hierbij goed van pas.
 • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid en / of een didactische aantekening (BDB), of anders bereid om deze te behalen.
 • Geen onderwijsbevoegdheid?

  Om deze functie te kunnen uitvoeren heb je vooralsnog geen lesbevoegdheid nodig. Wij begeleiden en coachen onze nieuwe collega's in hun eerste jaar en faciliteren ze, bij uitzicht op een vast dienstverband, in het tweede jaar van hun aanstelling in tijd en middelen om de onderwijsbevoegdheid te halen.

  Wat bieden wij

 • Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van minimaal €3.881,09 en maximaal €5.332,48 bruto per maand, schaal 11, bij een fulltime dienstverband (wij kennen een 36-urige werkweek).
 • Jouw inschaling is afhankelijk van jouw relevante (werk)ervaring en opleiding.

 • Een werkweek van 32 uur per week, maar weet dat alles vanaf 24 uur per week ook bespreekbaar is.
 • Een goed te bereiken werkplek in Haarlem. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Je ontvangt een NS Businesscard.
 • Reis je af en toe met eigen vervoer, weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.

 • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
 • Een thuiswerkvergoeding van €3,- per thuisgewerkte dag van minimaal 4 uur.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld : bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren.
 • Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.

 • Je krijgt van ons genoeg ruimte (tijd) en ruime middelen (geld) voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent bij ons verzekerd tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
 • Onze hogeschool volgt de cao hbo, een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk de volledige arbeidsvoorwaarden van Inholland.

  Jouw werkomgeving

  Business, Finance en Law vormen de kern van onze economie. Geen organisatie kan zonder de specialisten die wij binnen ons domein opleiden.

  Vanuit drie croho's leiden we professionals op die in elke sector het verschil kunnen maken door te werken aan duurzame oplossingen met menselijke maat.

  Bij onze croho Business Studies voeden we het ondernemende karakter van onze studenten. Als enige plek in Nederland komen hier alle aspecten van een onderneming aan bod : van financiën, commercie en logistiek tot personeel, organisatie en management.

  Zaken die je natuurlijk het beste leert in de praktijk. En wat is er nu leuker dan jonge talenten te inspireren het beste uit zichzelf te halen in projectopdrachten en trainingen?

  Met jouw ervaring en scherpe blik op het werkveld weet je wat de professional van morgen nodig heeft, zoek je waardevolle contacten uit het werkveld en ontdek en ontwikkel je nieuwe werkvormen waarin studenten samenwerken.

  Zo laat je hen vakmatig en persoonlijk groeien.

  Wil je meer weten over Business Finance en Law? Bekijk dan hier ons werkgeversverhaal :

  Werken bij Hogeschool Inholland :

  Samen met jouw collega's moedig je studenten aan om uit te groeien tot zelfverzekerde professionals die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de inclusieve wereld van morgen.

  Tegelijkertijd draag je bij aan de ontwikkeling van onze hogeschool, het onderwijs en ook ons praktijkgericht onderzoek.

  Multidisciplinair werken we samen met het werkveld aan creatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Trots kijken we om ons heen, zien kansen en durven deze op te pakken.

  We verrijken ons werk en voelen ons thuis in meerdere rollen. Je krijgt bij ons de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen, om te blijven groeien als professional én als mens.

  Want we weten elkaar te vinden, hebben aandacht voor elkaar.

  Onze hogeschool voelt als thuis, waar je jezelf kunt zijn. Want studenten staan centraal, maar onze collega's zijn net zo belangrijk! En of je nu aan de slag gaat als docent, onderzoeker of ICT'er, werken bij onze hogeschool is ontwikkelen met een open blik!

  Nieuwsgierig naar jouw toekomstige collega's? Ontdek hier hoe zij het werken bij onze hogeschool ervaren! Zij vertellen jou meer over onze cultuur, bijzondere samenwerkingen binnen en buiten de hogeschool, de ruimte om te experimenteren en hun eigen ontwikkeling.

  Sollicitatieproces

  Durf jij voor deze uitdaging te kiezen? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt tot en met woensdag 6 juli reageren op deze vacature.

  Een eerste terugkoppeling kun je uiterlijk 8 juli verwachten. De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 11 juli.

  Word jij onze nieuwe collega? Dan verwelkomen we je graag zo spoedig mogelijk in ons team.

  Heb je vragen of misschien ben je nieuwsgierig geworden naar de werkomgeving? Neem dan eens contact op met Arthur Sevenstern, Teamleider Business Studies Haarlem.

  Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088-4660528 en kan al jouw inhoudelijke vragen beantwoorden.

  Contactgegevens

  Jairo Seur, adviseur Werving & Selectie

 • 31 6 11449804
 • Downloads

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier