Servicemonteur Beveiligingstechniek
Aditech
Diemen, Noord-Holland
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Wat jij graag doet als servicemonteur beveiligingstechniek, met een goed salaris en toekomstperspectief. Dat hebben we voor je in regio Diemen!

Als servicemonteur beveiligingstechniek zorg jij ervoor dat beveiligingssystemen storingsvrij, up to date en volgens de laatste richtlijnen blijven werken.

Je werkt aan aanwezigheid systemen, toegangscontrole, CCTV camera toezicht, inbraak en meldkamersystemen. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig.

Safety first! Servicemonteur beveiligingstechniek onderhoud je op diverse locaties verschillende systemen. Een zeer afwisselende baan.

Je controleert en test de werking van de beveiligingsinstallaties. Je gaat direct aan de slag voor een van de grootste beveiligingsbedrijven in Nederland en op verschillende (overheids)locaties bij jou in de buurt.

Zeker als je al je MBV of TBV opleiding op zak hebt.

Nog geen MBV (Monteur Beveiligingssystemen) diploma en nog geen ervaring, maar wel geïnteresseerd in en gevoel met techniek?

Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat er speciaal voor jou een opleidingstraject op maat wordt gemaakt.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om vakmensen op de juiste werkplekken, zoals servicemonteurs beveiligingsystemen, in de techniek te plaatsen.

Werk in vaste dienst in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier