Schadebehandelaar Particulier
Personato
Veghel, NL
3 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Ben jij op zoek naar een kickstart van je carrière in de verzekeringen? Of heb jij net de eerste stap gezet en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

In de functie van Schadebehandelaar Particulier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, verbreden en verdiepen in je rol.

Samen met jou maken we een plan om te zorgen dat er ruimte is voor jouw persoonlijke ambities, groei en ontwikkeling. Klinkt goed toch?

Omschrijving

Als Schadebehandelaar Particulier ben je onderdeel van een zelfsturend team waarin je iedere dag met veel plezier klaar staat voor jouw klanten.

Met een team van 12 collega’s behandel je zowel particuliere als zakelijke schades. Dit gaat om allround schadegevallen provinciaal en in de volmacht.

In het begin richt je je met name op particuliere klanten, maar samen met jou gaan we dit uitbreiden naar zakelijk. Als schadebehandelaar zoek je continue naar de best passende assurantie oplossingen voor de klant en financieel adviseur.

Jij bent in de lead tijdens dagelijkse processen en verzorgt zowel de administratieve als communicatieve afhandeling. Hiervoor sta je voortdurend in contact met schadeherstelbedrijven, experts, verzekeraars en natuurlijk de klant.

Jij hebt een duidelijk doel en dat is zorgen voor een snelle en correcte afhandeling! Naast je dagelijkse taken mag je ook strategisch meedenken over verbeterprocessen en optimalisatie van de Customer Journey.

Er staat je dus een veelzijdige en uitdagende functie te wachten!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier