Sensibiliseren voor Veilig Verkeer
Give a Day
NL
6 dagen geleden

Your volunteer experience

We bieden je een boeiende job met veel afwisseling in een ontspannen werksfeer : ontmoet vrijwilligers met dezelfde interesse voor veilig verkeer en wissel ervaringen uit met elkaar.

We zorgen regelmatig voor korte opleidingen, gezellige bijeenkomsten met je medevrijwilligers (altijd met lekkers uiteraard!), een warm onthaal en boeiende ontmoetingen!

This vacancy is running

Content volunteer vacancy

Samen met andere VSV-vrijwilligers zet je sensibiliserende verkeersacties op met ervaringsgerichte tools, zoals de tuimelwagen, virtualrealitybrillen en VR-

Mobiel. Je gaat langs bij scholen, bedrijven en events en wijst hen op het belang van preventie en vertelt welke impact hun gedrag kan hebben op dat van andere weggebruikers.

 • Enthusiastic
 • Fixed or recurring engagement
 • Collaborative
 • The vacancy is accessible to these target groups

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier