Pedagogisch medewerker bso en babygroep(tijdelijk)
Doomijn
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Wij zien je , beloven we bij Doomijn Kinderopvang. We zien de kinderen, hun ouders en we zien elkaar als collega’s. We zijn misschien groot, maar houden onze locaties kleinschalig.

Zo kennen we elkaar en geven we gerichte aandacht. Groei en ontwikkeling krijgen alle ruimte. Als geen ander creëren we een wereld waarin het kind-zijn centraal staat : voor kinderen én volwassenen.

Want spelen is onmisbaar en vergroot je creativiteit en plezier. We nodigen ook jou uit : stap in de kinderwereld!

Locatie Villa Doomijn Zuideinde is voor de bso en babygroep op zoek naar een

Pedagogisch medewerker

Meppel 18 uur per week (periode half november 2021 / half mei 2022)

Groeien en leren in stijl. Het kan in onze opvang, want we zijn gevestigd in een prachtige oude stadsvilla aan de rand van het centrum.

Hoge plafonds, kroonluchters en een grote natuurlijke tuin. Bij Villa Doomijn gaat het dan ook om natuurlijk spelen en onbegrensd beleven.

Wij hebben een bijzonder groene bso in een locatie vol karakter. Een paradijsje voor kinderen. Heerlijk om bij de bso jezelf te vinden na een volle schooldag.

Hier ga je aan de slag

Ons pand is bijzonder, maar onze tuin ronduit uniek. Heuveltjes, een waterpomp en een oude roeiboot, een tunnel en heel veel groen.

Natuurlijk spelen is dan ook ons motto. Slepen met takken, emmers en autobanden. Het kan allemaal, zelfs in de regen. Vieze handjes en modderlaarsjes horen daar gewoon bij.

Die krijgen ze ook wanneer we samen het Wilhelminapark of het bos in Staphorst verkennen. Opdrogen en opwarmen doen we binnen.

Terwijl we knutselen met gevonden bladeren, en terwijl we samen nadenken over spannende thema’s en over de het bso slaapfeest en de jaarlijkse Kerst Fair.

Ondertussen bereidt onze kok een biologische maaltijd of klein hapje.

Dit heb jij in huis

Jij bent energiek, initiatiefrijk en zit boordevol ideeën. Kinderen ontwikkelen zich razendsnel, daar weet jij alles van! Met jouw enthousiasme en aandacht krijgen zij alle ruimte om te groeien en ontdekken.

Na een dag met jou gaan alle kinderen moe en voldaan naar huis.

We vragen van jou :

 • o beschikbaarheid voor 18 uur per week in de periode half november / half mei;
 • o goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • o niet bang om de samenwerking te zoeken;
 • o minimaal een mbo niveau 3 diploma met kwalificatie voor de kinderopvang.

  Dit krijg je van ons

  We bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie binnen een maatschappelijke organisatie, die zich naast hard werken kenmerkt door een fijne, betrokken werksfeer en de nodige humor.

  Ook krijg je bij Doomijn :

 • o een tijdelijk contract met vaste uren voor de duur van een half jaar;
 • o een passend salaris binnen schaal 6 van de CAO Kinderopvang;
 • o ruimte om jezelf te ontwikkelen door passende coaching en training.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier