Specialist Ultrasoon Metingen
Strukton Rail NV
Eurailscout - Amersfoort
5 dagen geleden

Dit ga je doen

Als Specialist Ultrasoon Metingen verricht je zelfstandig ultrasoon onderzoek aan het spoor. Met onder andere een meettrolley en / of losse tasters breng jij geluidsgolven in het te meten object.

Via een echo krijg je direct informatie over het object en stel jij zelf een diagnose vast die je aan de klant rapporteert.

Bij objecten kun je denken aan bijvoorbeeld spoorstaven, puntstukken en kruisstukken. Aanvullend kun je visuele inspectie doen en heb je andere middelen tot je beschikking om het spoor handmatig te meten.

De te meten objecten krijg je te zien op je hand held computer. Je krijgt vanuit de klant / opdrachtgever vragen, maar ook periodiek te controleren punten zoals brugovergangen behoren tot je werkzaamheden.

Wij maken ook gebruik van een Ultrasoontrein, helaas kan deze trein niet alle objecten (nauwkeurig) meten. Om ervoor te zorgen dat we wel voldoen aan de vraag van de klant, ben jij er! Want jij zorgt ervoor dat álle overige punten worden gemeten en dat er een correcte diagnose wordt gesteld.

Dat betekent dat jij mede verantwoordelijk bent voor de veilige berijdbaarheid van het spoor. Een zware verantwoordelijkheid, maar als jij die aankunt, ben jij de juiste persoon voor deze vacature.

Na het doen van iedere meting, voer je alle gegevens in, in de handheld computer en rapporteer je direct aan je opdrachtgever en aan je leidinggevende.

Alhoewel je de metingen alleen uitvoert, ben je nooit helemaal alleen, tijdens je werkzaamheden word je altijd beveiligd door veiligheidspersoneel.

En daarnaast kun je altijd een beroep doen op je collega’s of je productieleider. Zij werken tegelijkertijd in andere delen van Nederland.

Als je niet zeker bent van een meting of je treft iets aan wat je nog niet eerder hebt gezien, kun je altijd van je collega’s op aan.

Dit is je afdeling

De Ultrasoon afdeling bestaat uit 18 Specialisten Ultrasoon Metingen. In de handploeg heb je nog met verschillende andere collega’s te maken, zoals je collega’s op het bedrijfsbureau en de productieleider.

Ons hoofdkantoor staat in Amersfoort, maar je zult de metingen verrichten door heel Nederland en waar nodig ook in het buitenland.

Dit verwachten wij van jou

We doen een groot beroep op jouw leervermogen; als je de opleiding Ultrasoon Level 1 niet behaalt, kunnen we jouw dienstverband helaas niet voortzetten.

Aangezien we een steeds grotere internationale speler worden op de railinfra markt, verwachten wij ook van jou dat als het nodig is, je ook in het buitenland werkt.

Je werkt altijd in buitendienststellingen, dus je werk vindt vaak plaats in de nacht en in de weekenden. Heb jij die flexibiliteit?

Tot slot beschik je over :

 • Een diploma MBO niveau 3; werktuigbouwkunde, elektrotechniek, lassen of metaalbewerking
 • Je rijbewijs, B
 • Dit mag je van ons verwachten

  Gedurende je eerste contract van zeven maanden loop je met een ervaren Specialist Ultrasoon Metingen (je mentor) mee én krijg je een externe opleiding Ultrasoon Level 1 aangeboden.

  We zijn een organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief.

  We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 23 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier