Monteur Machinebouw
Connect
Noord-Holland, Hoofddorp
6 dagen geleden

Over jouw rol

Ben jij een allround monteur machinebouw, die op zoek is naar vakwerk, waardering en een toekomstige vaste baan? Meld je dan nu aan door te reageren op deze vacature! Of bel 088 235 26 66.

Jobomschrijving

Als monteur machinebouw ben jij een belangrijke schakel bij het bouwen en assembleren van machines. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en in werkingstellen van deze machines.

Dit gebeurd op locatie bij de klant of in de werkplaats. De machines die je gaat bouwen zijn voornamelijk robot inpak installaties, verpakkingsmachines en afvulmachines.

Binnen deze functie krijg je te maken met complete machinelijnen.

Door ontwikkelingen binnen de automatiseringsbranche is de vraag naar machines toegenomen, dit heeft jouw toekomstige werkgever ook gemerkt.

De vraag is gegroeid en de productie is toegenomen, waardoor ze uit hun voormalige werkplaats zijn gegroeid. Sinds vorig zijn ze ingetrokken in een nieuw pand onder de rook van Amsterdam.

In de werkplaats heeft iedereen een eigen werkplek die voorzien is van modern eigen gereedschap dat wordt verstrekt door de werkgever.

Binnen deze rol als monteur machinebouw verricht je naarst mechanische werkzaamheden ook elektrotechnische werkzaamheden uit.

De focus is mechanisch, op elektrotechnisch gebied zijn je werkzaamheden bijvoorbeeld aansluit -en bekabelingswerkzaamheden.

Binnen dit bedrijf staan de monteurs centraal en worden ze ook gehoord en wordt initiatief gewaardeerd!

 • Opbouwen van projecten
 • Machines afstellen
 • Mechanische en elektrotechnische werkzaamheden
 • Afstellen van de machines
 • Reparatie, revisie en onderhoud
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier