Financieel Adviseur
Brunel
Rotterdam, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden

Je bent al een behoorlijke tijd onderweg als Financieel Adviseur, en dat merk je. Er is eigenlijk geen vraag die jij nog nooit hebt beantwoord.

Daar ben je trots op, maar je bent wel toe aan iets nieuws om je tanden in te zetten. Een afwisselende werkomgeving doet in zo'n geval wonderen.

Solliciteer en ga aan de slag bij een van Nederlands grootste banken!

Over deze functie

Waar jij in uitblinkt? Begrip voor wie er ook maar bij je aanklopt. Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, met je je verstand van financiën, adviezen waar ze wat mee kunnen.

Je adviseert vooral over hypotheken, maar kunt net zo goed vragen beantwoorden over betalen, sparen, financiering of beleggen.

Hoe je met klanten in contact komt? Via chat, e-mail, telefoon of face-to-face.

Met je proactieve klantbenadering en je begeleiding bij de online toepassingen, sta aan de wieg van een duurzame en professionele klantrelatie.

Iets wat het fundament is voor zo'n beetje elke instelling. Maar je laat je kennis ook intern gelden, wanneer je jouw collega's adviseert over de invulling van complexe klantbehoeftes.

Over jou

Je gaat aan de slag bij een bank die vertrouwt op je vaardigheden en kennis. Het is dus belangrijk dat je jezelf al minstens vier jaar lang bewezen hebt in een vergelijkbare functie.

Bovendien staat het bedrijf bekend als een dynamische en steeds veranderende werkomgeving, dus een flexibele mindset is een absolute must! Verder heb je?

 • Een zeer oplossingsgerichte instelling
 • Een hbo werk-en-denkniveau
 • Ervaring met (telefonisch) klantcontact*
 • Genoeg social skills om elk gesprek tot een goed einde te brengen
 • Waarbij je ook weerstandsgesprekken hebt gevoerd.
 • Wat wij bieden

  Zo trots als jij bent op je skills, zo trots zijn wij op de arbeidsvoorwaarden die daartegenover staan. Zo kun je rekenen op een salaris dat ligt tussen ?

  2.500,- en ?3.250,-, bijvoorbeeld. Bovendien mag je bij ons rekenen op :

 • Bonusmogelijkheden op basis van bijvoorbeeld referral
 • Toegang tot elke relevante Wft-cursus cursussen
 • 26 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
 • Korting op onder andere bioscoopkaartjes en de sportschool
 • Je zorgt goed voor de klanten van je opdrachtgever. En voor de opdrachtgever zelf, natuurlijk. Je bent goed in wat je doet, anders was je nooit bij Brunel terechtgekomen.

  Je weet namelijk dat wij alleen de samenwerking aangaan met bedrijven waar je jouw expertise nóg beter kunt uitbreiden. Die de koers van de ontwikkelingen in de samenleving niet alleen volgen, maar ook bepalen.

  Bijvoorbeeld door steeds hun innovatiedromen te verwezenlijken, op welk gebied dan ook. En je weet dat deze bedrijven je nodig hebben om dit te blijven doen.

  Daarom benut je deze kans om te solliciteren direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier