Bouwkundig Projectleider
Eminent Groep
IJsselstein (UT), Utrecht
2 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Van origine is dit bedrijf gericht op schadeherstelwerkzaamheden. De laatste jaren zijn ze flink gegroeid en hebben ze ook een renovatie en onderhoudstak toegevoegd aan hun dienstverlening.

De organisatie telt op dit moment ongeveer 250 medewerkers verdeelt over 8 vestigingen. Voor ieder project wordt gekeken welke vestiging en welk specialisme het beste ingezet kan worden om tot het beste resultaat te komen.

De organisatie maakt naast groei in projecten ook een innovatieve groei door. Met de nieuwste technologieën en het opnieuw inrichten van processen maakt het voor medewerkers interessant om er te werken.

Zo staan ze positief tegenover het nieuwe werken en in overleg is veel mogelijk. Communicatie, kwaliteit en nuchterheid zijn woorden die passen bij deze organisatie.

Wil jij deel uitmaken van een innovatief bedrijf waar hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor ontspanning? Solliciteer dan snel!Functie inhoud : Op dit moment zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een bouwkundig projectleider.

In deze rol van projectleider ga jij je bezighouden met projecten van opname tot oplevering. De projecten zijn voornamelijk gericht op schadeherstelwerkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan brand,- storm of waterschade aan woningen en / of gebouwen. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het opnemen van werkzaamheden, maken van offertes, aansturen van herstelpartners en coördineer jij de uitvoering door controles uit te oefenen en werkzaamheden volgens planning te laten verlopen.

Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid spelen een grote rol in deze functie. Je bent een soort eigen ondernemer in de onderneming en je bent soms met 20 projecten tegelijk bezig (in verschillende stadiums).

Ben jij communicatief, commercieel, organisatorisch sterk en uiteraard bouwkundig onderlegd? Dan past deze functie misschien wel bij jou!Interesse?

Neem contact op met Tessa in 't Veld, 06 - 43 02 04 26, t.intveld eminentgroep.nlFunctie eisen :

 • Afgeronde opleiding mbo / hbo bouwkunde
 • Woonachtig in de regio Brabant
 • Stressbestendig
 • Kan goed overweg met computers
 • In het bezit van VCA-VOL en rijbewijs B
 • Geboden wordt :

 • Werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Auto van de zaak
 • Leuk team met gezellige collega’s
 • Over het bedrijf : Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities.

  Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik.

  Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier