Kinderverpleegkundige
Ikazia Ziekenhuis
Rotterdam, Zuid Holland, NL
6 dagen geleden

Werk met je handen

Zorg jij, samen met jouw collega’s, ervoor dat onze kleinste patiënten dé bijzondere aandacht krijgen die zij nodig hebben?

Op termijn openen wij in ons Moeder en Kind Centrum een nieuwe pediatrie afdeling. Kom jij binnenkort ons enthousiaste team versterken?

Jouw afdeling

Het Moeder en Kind Centrum bestaat uit verschillende units. Kindergeneeskunde is één van deze units en bestaat uit 7 gezinssuites voor de pediatrie en 8 couveusesuites voor de neonatologie.

Daarnaast verblijven Low Care kinderen bij hun moeder op de kraamsuites, gelegen op de andere units. Onze patiënten zijn kinderen van 0 tot en met 18 jaar.

Elk kind is uniek en elk kind heeft een ander ziektebeeld en jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor alle kinderen.

Als kinderverpleegkundige ben jij flexibel inzetbaar op onze units en staat gezinsgerichte zorg centraal.

Jouw dag

In ons Moeder en Kind Centrum is geen dag hetzelfde, van pasgeborenen tot pubers en van low care tot high care zorg. Dit zorgt ervoor dat jij elke dag weer uitgedaagd wordt.

Gezinsgerichte zorg staat bij ons centraal, waarbij jij een coachende rol hebt naar de ouders en waar jij oog hebt voor de broertjes en zusjes.

Wij werken volgens de NIDCAP richtlijnen. Als kinderverpleegkundige richt jij je onder andere op het plannen, coördineren en uitvoeren van verpleegkundige zorg en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

Wij staan open voor groei en ontwikkeling. Jij participeert in een werkgroep ten behoeve van de kwaliteit en deskundigheidsbevordering op onze afdeling.

Je bent niet alleen zelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar je begeleidt ook leerlingen en stagiaires.

Jij bent

 • in het bezit van een afgeronde opleiding Verpleegkunde
 • in het bezit van de specialistische vervolgopleiding tot Kinderverpleegkundige met eventueel een High Care Neonatologie opleiding.
 • enthousiast en stressbestendig.
 • innovatief en jij wilt samen met jouw collega’s de nieuwe afdeling van ons Moeder en Kind Centrum opzetten.
 • zelfstandig, maar jij kan ook goed in teamverband werken.
 • beschikbaar voor minimaal 24 uur in de week.
 • Voor jou

  Wij bieden een goed salaris (FWG 55 (€ 2.882 - € 4.227 bruto per maand o.b.v. 36 uur). Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

  Dit betekent onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld ter hoogte van een maandsalaris. Daarnaast bouw je pensioen op bij PFZW en heb je naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren.

  Ons ziekenhuis is goed bereikbaar zowel per fiets, auto als per OV (op loopafstand van metro- en busstation Zuidplein). Parkeren is geen probleem.

  Je fiets zet je gratis in de afgesloten fietsenstalling voor het ziekenhuis. Je auto kun je parkeren in onze eigen parkeergarage of bij winkelcentrum Zuidplein voor € 3,00 per dag.

  Een van onze mooie arbeidsvoorwaarden is dat je de mogelijkheid krijgt om met belastingvoordeel een fiets aan te schaffen.

  Ook kan je bijvoorbeeld korting krijgen op een sportabonnement of aanschaf van een tablet of telefoon.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier