Werken bij het museum
Van Gogh Museum
Amsterdam, Netherlands
1 minuut geleden

Het Van Gogh Museum in Amsterdam maakt het leven en werk van Vincent van Gogh en de kunst van zijn tijd toegankelijk. Het museum streeft ernaar zoveel mogelijk mensen te bereiken om hen te verrijken en te inspireren.

Jaarlijks bezoeken ruim 2 miljoen mensen van over de hele wereld het museum. Daarmee staat het Van Gogh Museum in de top 25 van best bezochte kunstmusea ter wereld : iets om trots op te zijn!

Talent en expertise

De groei die het Van Gogh Museum doormaakt op zowel nationaal als internationaal niveau, is te danken aan zo'n 325 bevlogen medewerkers.

Zij zetten zich dagelijks in voor het bijzondere erfgoed van Van Gogh. Het Van Gogh Museum is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's met hun talent, expertise en energie hieraan willen bijdragen.

Werkomgeving

Bij het Van Gogh Museum werk je in een ondernemende, ambitieuze en betrokken omgeving. Bij ons kun je met een goed idee veel bereiken en er zijn veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

We vinden het belangrijk dat de organisatie er is voor iedereen.

Werving

Binnen het museum houdt het team Human Resources (HR) zich bezig met de werving van nieuwe medewerkers. Dit gebeurt in samenwerking met andere afdelingen.

Alle openstaande vacatures voor (tijdelijke) functies, stages en werkervaringsplekken worden aangekondigd via deze website en op .

Contact

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier