Commercieel Medewerker
Stannah
Lisse, Nederland
11 dagen geleden
source : Jobsonline

In deze veelzijdige functie heb je telefonisch contact met onze toekomstige klanten die een informatieverzoek hebben ingediend.

Na een grondige analyse en situatieschets met de klant, wil je een afspraak realiseren voor de buitendienstadviseur. Deze planning maak je op basis van de urgentie en de routes van de adviseurs.

Ook heb je als commercieel medewerker contact met verschillende afdelingen van onze (internationale) organisatie en ben je administratief actief.

Samen met jouw directe collega vormen jullie een hecht team, dat zowel service- als verkoopgericht is. Jullie zorgen ervoor dat iemand zijn of haar mobiliteit in huis weer terugkrijgt! Functie-

eisen : - MBO werk- en denkniveau- Uitstekende communicatieve vaardigheden- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift-

Empathisch vermogen, commercieel inzicht en administratief onderlegd- Affiniteit met zorg en met techniek- Doortastend bij gesprekken en punctueel bij het invoeren en inplannen van afspraken-

Fulltime beschikbaar, waarbij het weekend op vrijdag om 15 : 00 uur begint! Ben jij die sociale, proactieve en commerciële medewerker die wij zoeken?

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier