Begeleiders voor praktische rijlessen
Give a Day
NL
2 dagen geleden

Your volunteer experience

Voor verschillende sociale projecten in regio Antwerpen waarin we participeren, zoeken we begeleiders die jongeren leren autorijden.

Ben jij een goede bestuurder, minstens acht jaar in het bezit van een rijbewijs? Kan je je enkele uren per maand vrij maken om met de kandidaat-

bestuurder de baan op te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

This vacancy is running

Content volunteer vacancy

We zorgen voor een degelijke ondersteuning voor u als begeleider. Wij zorgen voor het verplichte vormingsmoment (met officieel begeleidersattest), ondersteunende lectuur, verschillende evaluaties en intervisies alsook een verzekering.

Afhankelijk van het project krijgen de kandidaat-bestuurders enkele rijlessen bij een rijschool als basis. Een wagen wordt ter beschikking gesteld.

 • Empathy
 • Certain period or project
 • Responsible
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier