Allround Verspaner
Stork
Rotterdam Botlek
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij een echte vakman die een Allround Verspaner is en on site wil werken? En weet je als geen ander hoe het conventioneel en CNC verspanen in elkaar, dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Op onze Specialisten afdeling in Regio Rotterdam hebben we een positie openstaan als Allround Verspaner. In deze functie ben je altijd op locatie bij onze opdrachtgever.

Uiteraard neem jij in je service bus alle benodigde materialen / machines mee voor deze klus. Jij bent dus degene die on site verspanende bewerkingen gaat uitvoeren.

Wat deze baan uniek maakt is dat je een zeer diverse werkpakket hebt, het komt namelijk ook voor dat je Bolting werkzaamheden gaat verrichten zowel Torque als Tensioning.

Kortom de Mobiele Verspaner voor Specialized Services van Stork.

Taken en verantwoordelijkheden als Allround Verspaner :

 • Het verspanen op locatie zoals mobiel kotteren, mobiel vlakken, mobiel frezen, mobiel draaien voornamelijk in de zware industrie;
 • Je kunt als specialist ook ingezet worden om Bolting werkzaamheden te verrichten, zowel Torque als Tensioning;
 • Je bent de specialist binnen je vakgebied en daarmee ook ambassadeur van Stork. Je acteert als partner van de klant om tot een zo optimaal mogelijke oplossing te komen;
 • Nevenactiviteiten zijn het afnemen van lektesten en het af pluggen van warmtewisselaars (inclusief het plaatsen van lokringen).
 • Functie-eisen

  Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt.

  Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.

  Wat neem jij mee als Allround Verspaner :

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol;
 • Je hebt een geldig VCA Basis (VOL is een pré) en hebt HDF 1 en 2 (lage en hoge druk);
 • Je hebt ervaring als montage technician en met verspanende werkzaamheden;
 • Ervaring in Bolting, Torque & Tensioning is een pré;
 • In het bezit van rijbewijs BE;
 • Verder vragen we jou om flexibel te zijn. Zo ben jij bijvoorbeeld :

 • Bereid om op onregelmatige werktijden te werken;
 • Bereid om te reizen en werkzaamheden uit te voeren op verschillende locaties (werkzaamheden op grotere afstand met overnachting of offshore kan ook voorkomen);
 • Bereid om aanvullende opleidingen en cursussen te gaan volgen wat jou ook helpt om beter te worden in je werk en tegelijkertijd verder te ontwikkelen;
 • Klantgericht ingesteld waarbij je een partner bent voor de klant.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

  Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

  Locatie : Standplaats is Rotterdam Botlek

  Aantal uur per week : 40 uur

  Bedrijfsinformatie

  Stork, onderdeel van Fluor, is een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement.

  Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

  Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding : voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen.

  Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier