Service Monteur Noord Holland
Lely
Maassluis
4 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Servicemonteur Melkrobots ( Regio Noord-Holland)

Wat ga je doen?

Houd je van technische vraagstukken en hoogwaardige producten? En wil je een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid?

Woon je in de provincie Noord-Holland? Dan heb jij je nieuwe uitdaging gevonden!

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor onderhoud en service aan melkrobots en bijbehorende randapparatuur bij onze klanten, met name melkveehouders.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en omvatten onder andere elektronica, mechatronica, pneumatiek en bijbehorende pc-software.

Daarnaast draag je zorg voor de inbedrijfstelling van nieuwe (robot)systemen en geef je bedieningsinstructies aan klanten.

Je zorgt voor een nauwkeurige administratie van alle uitgevoerde werkzaamheden : werkbonnen, urenstaten en onderdelenverwerking.

Het draaien van storingsdiensten is tevens een onderdeel van de functie. De uitdaging zit hem in het optimaliseren van de machines tot in de kleinste details, waardoor deze optimaal en betrouwbaar draaien.

Hoewel je in je werkzaamheden een grote mate van zelfstandigheid hebt, werk je veel samen met het team. De communicatielijnen zijn kort en je komt te werken in een informeel team met gemotiveerde collega's.

Wat breng je mee?

 • Een technische of agrarische mbo niveau 4-opleiding richting mechatronica / elektronica
 • Ervaring als (service)monteur;
 • Woonachtig in Noord-Holland ( Van Amsterdam tot West-Friesland) Het werkgebied is in regio Noord-Holland, het kantoor zit in Maassluis ( hier zal je een paar keer per jaar aanwezig zijn)
 • Affiniteit met de melkveehouderij;
 • Service- en klantgerichte instelling;
 • Een teamspeler die het leuk vindt om op afstand collega’s te ondersteunen;
 • Grote zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, inzet en een pragmatische, oplossingsgerichte instelling, zowel technisch als in het contact met klanten.
 • Wat bieden we jou?

 • Een leuke baan bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland;
 • Bij aanvang van het dienstverband start je met een opleidingstraject van minimaal 12 weken waarin je de melkrobot goed leert kennen;
 • Lely besteedt veel aandacht aan interne kennisdeling, waardoor je ook na de opleiding op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied;
 • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • Prima arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
 • Een serviceauto, telefoon en laptop.
 • Enthousiast geworden?

  Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag via de "Solliciteer" button!

  Wil je meer informatie over deze vacature?

  Kristel Goedegebuure

  Bel of WhatsApp via +31(0)682049996 of mail naar kgoedegebuure lely.com

  Over Lely

  Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

  Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen, aan opeenvolgende generaties melkveehouders.

  Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning.

  Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.600 mensen.

  Je komt in dienst van Lely Center Delta in Maassluis. Lely Center Delta is een van de zes verkoop- en servicekantoren van Lely in Nederland en verantwoordelijk voor het deltagebied in Nederland.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier