Obstetrieverpleegkundige
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Ede, NL
4 dagen geleden
 • je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige, met een afgeronde specialisatie Obstetrie
 • je hebt een patiëntgerichte houding waarin jij samen met je collega’s je elke dag weer inzet voor de allerbeste patiëntenzorg
 • je kunt goed om gaan met een wisselende werkdruk en flexibiliteit om alle voorkomende diensten te kunnen werken
 • je bent bereid om actieve bijdrage te leveren mee willen denken en bijdragen aan ontwikkelingen binnen het Vrouw Moeder Kind Centrum
 • een flinke dosis enthousiasme en initiatief
 • Hier ga je werken

  De afdeling kraam- verloskunde is onderdeel van het Vrouw Moeder en Kind Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Een centrum waar jaarlijks ongeveer 2.

  200 (poli)klinische bevallingen plaatsvinden en waar we de zorg stapsgewijs op een vernieuwende manier organiseren rond de patiënt en de familie tot gezinsgerichte zorg.

  De wijze van verplegen is een patiëntgerichte benadering, waarbij wij ons bewust zijn van de uniciteit van de geboorte. Daarnaast vinden we het belangrijk dat om zoveel mogelijk in te spelen op de individuele behoefte van de patiënt en haar partner.

  Binnen de grenzen van wat mogelijk is in het ziekenhuis, wordt tegemoetgekomen aan die behoeften en wensen. De zorg voor de gezonde en laagcomplexe zieke pasgeborene vindt plaats op de kraamafdeling.

  Pasgeborenen waarbij intensieve medische zorg is gewenst worden verpleegd op de afdeling neonatologie. Samenwerking met deze afdeling is daarvoor een belangrijke randvoorwaarde.

  De kraamafdeling bestaat uit 15 bedden voor kraamvrouwen en zwangeren en 15 wiegen : 13 suites en 2 tweepersoonskamers. De afdeling verloskunde bestaat uit 7 verloskamers, 2 suites en een spoedeisende hulpkamer.

  In een multidisciplinair team streven wij op een gelijkwaardige en open manier naar de hoogste kwaliteit zorg. Op onze afdeling investeren we in medische innovatie en in nieuwe zorgmethoden vanuit wetenschappelijk onderzoek.

  Ook werken we nauw samen met ketenzorgpartners zoals verloskundigenpraktijken en kraamzorgbureaus.

  Wat krijg je terug

 • een afwisselende en uitdagende baan in een dynamisch ziekenhuis van 28 tot 36 uur per week
 • de functie is gewaardeerd in schaal 50 van de cao Ziekenhuizen (minimaal € 2.526 en € 3.774 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week)
 • arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen : wij bieden onder andere een vaste eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij onze speerpunten, zoals korting op je sportabonnement
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier