Schoonheidsspecialiste
Soho House & Co.
Amsterdam, North Holland, Netherlands
2 dagen geleden

Description

Schoonheidsspecialiste Soho House Amsterdam

Wie we zijn

Soho House & Co is een verzameling van memberclubs, restaurants, hotels en bioscopen, gericht op mensen in de film-, media-, mode- en creatieve industrie.

Het bedrijf heeft unieke ondernemingen in het VK, Europa, Noord-Amerika en Azië, met verdere openingen wereldwijd gepland in 2021 en daarna.

De sfeer...

Bij Soho House is cultuur alles en we geloven dat onze huizen zo goed zijn als de mensen die erin werken. Of het nu gaat om een club voor privé-leden, een hotel, een restaurant, een spa of een fitnessruimte, elk van onze sites heeft zijn eigen stijl en sfeer.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat al onze gasten en leden een geweldige tijd hebben en we zijn er vast van overtuigd dat het onze mensen zijn die dat mogelijk maken.

Cowshed...

Cowshed is geëvolueerd tot een holistische reeks producten en behandelingen, allemaal met elkaar verbonden door ons voortdurende gebruik van natuurlijke plantaardige ingrediënten die essentiële oliën van de hoogste kwaliteit bevatten.

We geven de voorkeur aan een meer thuis ver van huis gezellige sfeer, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen met vrienden en ook nieuwe kunt maken.

We bieden een volledig scala aan behandelingen, van manicures en pedicures, gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages tot scrubs tegen cellulitis, onze spa's zijn de perfecte plek voor een heerlijke en verjongende ervaring.

Requirements

We zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve Cowshed Schoonheidsspecialiste

 • Om ervoor te zorgen dat de klant de hoogste standaard aan spabehandelingen krijgt (massages, harsen, pedicure, manicure, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen)
 • Om verzoeken en vragen van gasten op een beleefde en vriendelijke manier te behandelen
 • Om ervoor te zorgen dat klanten zich comfortabel en op hun gemak voelen met de faciliteiten die de spa biedt
 • Beheren van de behandelkamernormen (voortdurend controleren of ze worden onderhouden volgens de voorgeschreven hygiënenormen, met behoud van gezondheid en veiligheid)
 • Assisteer de spa-manager bij de dagelijkse werking van de spa, d.w.z. inventaris van professionele producten, netheid van alle ruimtes, linnenbeheer
 • Benefits

  Soho House biedt concurrerende compensatiepakketten met wereldwijde voordelen en voordelen. Of u nu op zoek bent naar een baan op instapniveau of een nieuwe kans om uw beroep uit te breiden, wij bieden trainingen om de technische en managementvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om uw carrière te verbeteren.

 • Doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, met de mogelijkheid om met ons naar het buitenland te reizen
 • Reiskostenvergoeding
 • Ons eet- en drinknetwerk, Cookhouse & House Tonic. Die een maandelijkse kalender met interactieve trainingen biedt.
 • Onze teamevenementen, van fitnesssessies tot bioscoopvertoningen en kunstlessen, elke maand houden we een reeks leuke evenementen waarvoor u zich kunt aanmelden.
 • In House Experience
 • Gesubsidieerde sportschoollidmaatschappen, ziektekostenverzekering en pensioen
 • Partnerships met verschillende leveranciers in Amsterdam
 • F&B, hotel, Cowshed en geweldige andere kortingen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier