Campaign Coördinator
Solar Nederland
Alkmaar
1 minuut geleden

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie van Campaign Coördinator ben je de projectcoördinator voor belangrijke lokale projecten en treedt je op namens ons lokale managementteam van Commercial Market & Sourcing en Market Management voor onze segmenten.

Je kan hierbij denken aan onze marken binnen de Installatie en Industrie.

Als Campaign Coördinator ben jij de verbindende schakel tussen Marketing, Sales, Product Management en Sourcing met betrekking tot alle Sales Promotion gerelateerde activiteiten van Solar Nederland.

Jij hebt inzicht in alle marketingcommunicatie afspraken met leveranciers en weet die, samen met de Channel Marketeers en Digital Marketeer, te vertalen in Sales Promotion campagnes die voor Solar Nederland marge en omzet opleveren.

Jij zorgt er daarnaast in samenwerking met Sourcing en Finance voor dat alle binnenkomende funding op de juiste manier gealloceerd wordt en dat deze zo optimaal mogelijk voor Solar wordt ingezet.

Jij adviseert jouw collega’s welke Sales Promotion middelen het beste in te zetten zijn. Dit advies baseer jij op ontwikkelingen op het gebied van Sales Promotion en grondige analyses van de on- en offline Sales Promotion campagnes van Solar.

Je bent daarnaast op de hoogte van alle regionale salescampagnes en overlegt daarom regelmatig van de Regionale Sales Managers.

Jouw verbindende rol tussen al deze afdelingen binnen Solar Nederland resulteert er uiteindelijk in dat niet alleen jij, maar ook die afdelingen precies op de hoogte zijn van alle marketingcommunicatie campagnes van Solar in Nederland.

Stakeholdermanagement is de Key, je vraagt jezelf elke keer af : Wanneer is het product optimaal in beeld, welke marketinginitiatieven zijn nodig?

Wie is de doelgroep? Wanneer moeten materialen en planning klaar zijn om het verkoopwerk optimaal te ondersteunen? Wie zijn de belanghebbenden?

Hoe vergroten we de positie en verkoop van onze producten?

Het team

Het gezellige market team bestaat nu uit 3 Market Managers en 2 Market Responsibles met ieder een eigen marktsegment binnen Solar Nederland.

In je functie rapporteer je aan de Market Manager.

Wat bieden wij?

Een fantastische functie binnen een internationale sourcing en services onderneming, waar ruimte is voor eigen initiatief.

Wij geloven in de kennis en ervaring van onze medewerkers. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien.

Graag bieden wij ook de mogelijkheid om na corona deels vanuit huis te kunnen werken.

Verder bieden wij :

 • een goed en marktconform salaris;
 • een functie voor 40 uur per week (32-36 uur is bespreekbaar);
 • 28 vakantiedagen (op basis van fulltime), 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
 • personeelskorting op ons complete assortiment sanitair, verwarming en elektra;
 • voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • de mogelijkheid om ook na corona deels vanuit huis te kunnen werken.
 • Wat breng je mee?

  Als Campaign Coördinator zie jij als geen ander de kansen en weet hier supersnel op de anticiperen. Samenwerken gaat jou van nature al goed af.

  Dat is fijn, want je werkt nauw samen met de verschillende businessunits. Voor hen ben jij hét aanspreekpunt. Zo steun je de voorstellen van anderen om hierop voort te bouwen als het erom gaat om tot een gezamenlijk resultaat te komen.

 • Verder beschik jij over;
 • een afgeronde hbo-opleiding;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een internationale omgeving;
 • ervaring met conceptmarketing, sales, productmanagement en of bedrijfsontwikkeling;
 • uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal;
 • kennis van conceptmarketing / sales, productmarketing en / of bedrijfsontwikkeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier