Bouwkundig Planvoorbereider Onderhoud & Renovatie
Edison Projectmanagement B.V.
Veenendaal, NL
2 dagen geleden

Reageer nu!

Functieomschrijving Bouwkundig Planvoorbereider Onderhoud & Renovatie

Als Bouwkundig Planvoorbereider ontwikkel jij samen met een team plannen voor onderhoud en renovatieprojecten van woningen, appartementen, zorginstellingen en scholen.

Deze projecten zijn altijd bij bestaande bouw en in een bewoonde staat. Jij komt erachter wat de klantvraag is en vertaalt deze naar een passend ontwerp.

Dit ontwerp moet jij ook toetsen op maakbaarheid en haalbaarheid. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het voorbereidingsproces, waarin jij de tijd, het geld, de kwaliteit, de communicatie, de organisatie en de risico's bewaakt.

Jij bent continu verantwoordelijk voor de procesafstemming met de klant en zorgt voor de optimalisatie in de voorbereiding- en ontwerpfase.

Tot slot ben jij degene die, samen met een team, het plan presenteert aan de klant.

Functie eisen Bouwkundig Planvoorbereider Onderhoud & Renovatie

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van Bouwkunde;
 • Je hebt enkele jaren aantoonbare, relevante werkervaring;
 • Je herkent je in de eigenschappen : organisatorisch, communicatief en klantgericht;
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid (bijv. Cradle to cradle).
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  Onze opdrachtgever groeit sterk!

  Bij TotaalOnderhoud en Renovaties aan woningen en gebouwen doet onze opdrachtgever mee met de top van Nederland. Het bedrijf werkt voor gerenommeerde woningcorporaties, overheid en professionele gebouwenbeheerders.

  Samen met zo'n 100 vakmensen onderscheidt de onderneming zich als een innovatief, duurzaam, kwalitatief en betrouwbaar bedrijf.

  Het bedrijf heeft graag dat je werkzaamheden doet waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dit in combinatie met een goede dosis teamspirit weet het bedrijf projecten tot een mooi resultaat te brengen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen €4300,- en €4800,- ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak;
 • Bij een vaste aanstelling krijg je een auto van de zaak.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier