Medewerker Personeelsplanning Trigion City 360
City 360
Zwolle
5 dagen geleden

Functieomschrijving

De afdeling Planning zorgt voor een efficiënte inzet van personeel. De afdeling wordt gezien als het kloppende hart van de organisatie.

Als personeelsplanner ben je voornamelijk bezig met het inplannen van medewerkers op diverse projecten door heel Nederland.

Hierbij houd je rekening met reisafstanden, ervaring van medewerkers (teamsamenstelling) en wensen van de onze opdrachtgevers.

Ook zorg je ervoor dat de medewerkers over de juiste projectinformatie beschikken. Denk hierbij aan werktijden en projectgebonden werkinstructies.

Waar houd jij je als medewerker personeelsplanning voornamelijk mee bezig?

Je kerntaken zullen onder andere bestaan uit het inplannen van fulltime medewerkers en oproepkrachten (ca. 100 per dag), het communiceren van roosters middels telefoon en mail en het ad hoc invullen van spoedopdrachten bij calamiteiten).

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van de gewerkte uren de facturatie en verloning. Verder draag je zorg voor een correcte invoer van objectgegevens en personeelsgegevens in de verschillende systemen.

Trigion City 360

Veiligheid betekent ook een veilige en schone buurt. Een plek waar het fijn buiten spelen is en waar je ontspannen woont en leeft, zonder overlast.

Trigion City 360 ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houdt straten en buurten schoon, heel en veilig.

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten.

In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt.

Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen.

Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Functie-eisen

We vragen het volgende van jou :

 • MBO werk- en denkniveau;
 • 1 tot 2 jaar ervaring in de personeelsplanning is een pré;
 • Woonachtig in (de omgeving van) Zwolle.
 • Wat we je aanbieden

  Een uitdagende, afwisselende baan en ontzettend leuke groep collega’s. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons daarnaast :

 • Jaarcontract en uitzicht op een vast contract;
 • Bruto uurloon tussen de € 11,66 en € 15,29, afhankelijk van jouw ervaring;
 • 13x per jaar salaris;
 • Vrijheid om samen met ons je functie verder te ontwikkelen;
 • Een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Toegang tot een online leerplatform waar je diverse trainingen en masterclasses kunt volgen;
 • Exclusieve personeelskorting op uitjes;
 • Een jaarlijks spetterend kerstfeest.
 • Loading

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier