Natchemisch Analist food
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Gelderland
3 dagen geleden

Natchemisch AnalistGelderlandFoodIk ben op dit moment aan het werven voor een functie bij een bedrijf in de voedingsmiddelenbranche.

Heb jij ervaring met (nat)chemische analyses? Neem dan contact op!Functieomschrijving Binnen deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole.

Deze voer je uit binnen een brede variatie aan analyses op voedingsmiddelen, van grondstoffen tot het verpakkingsmateriaal van de producten.

Deze variatie in (nat)chemische analyses zie jij dan ook als 'de' uitdaging in je werk.Als Natchemisch Analist Food heb je de volgende taken : Het uitvoeren van een diversiteit aan natchemische analyses voor de kwaliteitscontrole van voedselmonsters, grondstoffen en verpakkingsmaterialen van voedselAnalyses waarmee je gaat werken zijn o.

a. Gravimetrie, titrimetrie, spectrometrie, Kjeldahl en DumasOptimaliseren en valideren van nieuwe en bestaande methodesFunctie-

eisenMBO-4 diploma richting analytische chemie2 jaar ervaring in een commercieel laboratorium gericht op voedingsmiddelen is een préJe bent bekend met klassieke analytische chemie (zie functiebeschrijving)Ervaring met ISO 17025Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschriftBedrijfsprofielDeze opdrachtgever ?

in regio Gelderland levert wereldwijd toonaangevende inspectie, controle-, analyse- en certificeringsdiensten.AanbodHet betreft een functie voor 40 uur per week.

Voor meer informatie kun je uiteraard contact met mij opnemen door een mail te sturen naar of te bellen naar 020-7979825.BBBH59185 156232756879765

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier