Servicemonteur pi-po
Eminent
Utrecht, NL
1 dag geleden
source : Techniekvacaturebank

Je gaat in regio Midden-Nederland zelfstandig werken aan klimaatapparatuur en je bent verantwoordelijk voor de samenbouw en het onderhoud / inspectie van deze apparatuur.

Daarnaast verhelp je storingen aan complexe installaties.

Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

Functieeisen

Wij zoeken een gediplomeerd PI / PO-monteur met minimaal 2 jaar werkervaring.Ambitieuze monteurs, die bereid zijn een PI / PO-opleiding te volgen, mogen ook reageren.

Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.Je bezit over een commerciële instelling, goede contactuele eigenschappen en échte daadkracht.

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken bij een ambitieus bedrijf en in een omgeving met veel vrijheid en zelfstandigheid?Deze organisatie richt zich al ruim 70 jaar op de ontwikkeling, productie en verkoop van apparatuur voor de klimaatbeheersing van industriële gebouwen en de utiliteitsbouw.

Deze marktleider in Nederland en daarbuiten is gevestigd in Groningen en heeft vestigingen in België, Duitsland, Ierland, Polen en Roemenië.

Met het oog op het terugbrengen van de gaswinning richten zij zich steeds meer op duurzaamheid en de pontwikkeling van innovatieve installaties.

Je komt te werken in de eigen service organisatie en werkt vanuit je eigen regio waardoor de reistijd en responstijd tot een minimum beperkt kunnen worden.

Een leuke afwisselende functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Een vaste baan bij onze opdrachtgeverGoede primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenMogelijkheid tot het volgen van waardevolle opleidingen en tainingen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier