Magazijnmedewerker inkomende goederen
WerkTalent
Etten-Leur, NL
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

In deze functie ben je werkzaam of de afdeling inkomende goederen. Samen met een collega ben jij verantwoordelijk voor het lossen van de goederen.

Over het algemeen bestaat de functie uit het lossen van de containers. Over het algemeen zijn dit dozen met sportspullen.

Dit is over het algemeen wel fysiek werk, je moet dan ook graag sportief bezig willen zijn. Vanuit het lossen van de containers worden de producten de logistiek ingebracht en worden orders gepickt om vervolgens naar klanten te gaan.

Concreet zorg jij er voor dat de goederen netjes gelost worden en op de juiste plekken weggezet worden. Over het algemeen gebeurd dit met de hand, klein administratieve afhandeling hoort daar wel bij.

In deze functie werk je in een prettige dagdienst van 8.30 tot 17.00 waarin je met zeer gezellige collegas aan de slag gaat, een praatje maken tijdens het werk hoort en zeker bij en op vrijdag sluit je de week af met een drankje in de kantine.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier