Ervaren Jurist
ARAG
Letselschade, Netherlands
16 uur geleden

Ervaren Jurist Letselschade Ben jij een gedreven en ervaren Jurist Letselschade die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

Dan maken wij graag kennis met jou! FunctiebeschrijvingAls ervaren jurist letselschade ben je verantwoordelijk voor het behandelen van letsel-

en overlijdensschades als gevolg van medische fouten en verkeersongevallen. Daarnaast behandel je ook zaken over werkgeversaansprakelijkheid of geweldsdelicten .

Je bent eindverantwoordelijk voor dossiers. In die rol beoordeel je dossiers op hun feitelijke en juridische merites. Je adviseert slachtoffers en voert schikkingsonderhandelingen.

Je berekent en stelt schadeclaims op. Als nodig schakel je medisch specialisten en arbeidsdeskundigen in. Op eigen initiatief bezoek je nabestaanden en slachtoffers.

Bedrijfscultuur

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden.

Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s. Functie-eisenJe hebt een studie Nederlands Recht voltooid en minimaal 5 jaar werkervaring Het liefst heb je deze ervaring opgedaan bij bijvoorbeeld een advocatenkantoor, verzekeraar of gespecialiseerd expertisebureau.

Je hebt ervaring in het oplossen van (complexe) aansprakelijkheidsvraagstukken en een goed rekenkundig inzicht. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, creativiteit en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Tenslotte ben je een evenwichtige persoonlijkheid die in staat is op professionele wijze om te gaan met de emoties van betrokkenen. Wat bieden we

 • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
 • Variabele werktijden
 • Mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
 • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
 • Interesse?Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Natascha Siegertsz, Teamleider via 033 -

  434 21 41 of met onze Recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07. Over ARAGARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener.

  Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn.

  Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

  ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada.

  Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

  Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier