Full Stack Developer
Sdu
The Hague, South Holland
22 uur geleden

Vacature Full Stack Developer

Onze transitie van uitgeversbedrijf, naar softwareleverancier is in volle gang. Sdu biedt advocaten, notarissen, fiscalisten en andere professionals die zich bezig houden met wet- en regelgeving de beste softwareoplossingen om die wet- en regelgeving op een efficiënte en effectieve manier in hun dagelijkse werkprocessen te integreren.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten met behulp van onze softwareoplossingen vol vertrouwen hun adviezen kunnen uitbrengen of een rechtszaak aangaan, wetende dat ze bij ons alle relevante informatie hebben gevonden om hun argumenten te perfectioneren.

Om dit te kunnen blijven bewerkstelligen, werken we aan een nieuw duurzaam en stabiel platform, dat sneller is, een betere UX heeft en onze content nog beter toont.

Daarom zijn wij op zoek naar een QA Developer met passie voor kwaliteit.

Ben jij pas tevreden als alles lekker soepel verloopt? Een release geen verrassingen bevat? Ben je een echte bugfixer die het tof vindt om ergens in te duiken, het snel en netjes op te lossen, daar mogelijk ook een goede autotest voor te schrijven en constant de vinger aan de pols houden om de kwaliteit te blijven waarborgen?

Binnen ons internationaal scrumteam ga je met andere QA teamleden aan de slag om ons platform stabiel en onze kwaliteitsstandaarden hoog te houden.

Jij bent gedreven, oplossingsgericht en dé go-to persoon voor onze testers en service afdeling voor vragen en oplossingen.

Dit ben jij

Je hebt aantoonbare kennis van React en Cypress

Je hebt uitstekende analytische vaardigheden

Je hebt een goede kennis van Engels en Nederlands in woord en geschrift

Je bent bekend met cucumber, GraphQL en Kubernetes

Je weet hoe je moet werken in een agile team

Je hebt een kat, net als de rest van het team

Over Sdu

Sdu ontwikkelt innovatieve oplossingen en opleidingen voor professionals die zich bezig houden met de toepassing van wet- en regelgeving.

Daarbij combineren we hoge kwaliteit content met slimme technologie en training. We werken nauw samen met klanten om hun werk effectiever, efficiënter en leuker te maken.

Sdu is onderdeel van het Europese concern Lefebvre Sarrut, waardoor we kunnen putten uit de ervaring van collega’s in 8 verschillende landen.

Je kunt bij ons rekenen op

Een functie binnen een internationaal en ambitieus team! Naast een marktconform salaris (aanvangssalaris tussen de € 3.500, en € 3.

800, per maand) een eindejaarsuitkering en een winstdelingsregeling, kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen.

We hechten veel belang aan je professionele ontwikkeling : zo kun je deelnemen aan ons Learning & Development programma met onder meer onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen op ons Kennisplein.

We kennen geen hiërarchische beoordelingscultuur, maar je bent zelf in de lead van je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast hebben we een eigen Sdu platform LINK gericht op netwerken, inspireren en kennisdelen.

Verder krijg je korting op een abonnement bij de sportschool in ons gebouw. We zijn gevestigd in Den haag op loopafstand van station Voorburg.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier