Contractbeheerder
Personal Selection
Ridderkerk, NL
5 dagen geleden

Ben jij een commerciële, verantwoordelijke manager binnen de techniek en kan je goed met mensen schakelen?

Wij zoeken voor 40 uur in de omgeving van Rotterdam een ambitieuze Contractmanager die graag de klanten te woord staat, goed is in het bouwen van langdurige relaties en de service & onderhoudscontracten verder kan uitbreiden.

null

Hoe ziet je week er uit?

Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor de relaties met een aantal vaste opdrachtgevers. Je bent eerste aanspreekpersoon bij de klant, onderhoudt de contracten en rapporteert periodiek over service, beheer en onderhoudswerkzaamheden.

Daarnaast stuur je monteurs aan en ondersteun je collega’s met je technische kennis. Hieromheen verzorg en beheer je de contracten van alle technische installaties, stel je rapportages en statussen op en geef je advies over onderhoud, vervanging en uitbreiding.

Voor de reparaties, vervangingen, onderhoud en uitbreidingen houd je de budgetten in de gaten en maak je de calculaties.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende en afwisselende werkomgeving waar je jouw talent kan inzetten en, afhankelijk van je ambities en resultaten, verder kan ontwikkelen binnen ons groeiende bedrijf;
 • Een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar opbouwt. De secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een sollicitatiegesprek toegelicht.
 • Buiten dit alles vragen we ook of je bij indiensttreding een VOG kan overleggen.

  Wie zijn wij?

  Onze partner is een gerespecteerde technische dienstverlener in het hart van de smart industrie. Met hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers, die zich onderscheiden door domeinkennis van klanten en door hun kernwaarden : intiem, creatief en energiek.

  Het afgelopen jaar hebben meerdere technische professionals via ons hun nieuwe werkplek weten te vinden bij dit bedrijf.

  Want : door onze persoonlijke aanpak en het feit dat wij altijd stand-by staan voor de sollicitanten, zorgen wij ervoor dat de match die gemaakt wordt ook blijvend is!

  Wat verwachten wij dat je bent? Iemand die..

 • In (de omgeving van) Rotterdam woont;
 • Energiek is, met een sterk commercieel inzicht;
 • Goed is in plannen en administreren.
 • Wat verwachten wij dat je hebt?

 • Rijbewijs B;
 • een MBO / HBO-opleiding aangevuld met gedegen vakkennis en een aantal jaar praktijkervaring. Je bent in bezit van een VCA-VOL diploma (of bereid dit te halen) en hebt kennis van voorschriften, regelgevingen en nieuw ontwikkelingen binnen je vakgebied;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier