Security professional IAM (CyberArk)
de Volksbank
Hertogenbosch
3 dagen geleden

Krijg jij energie van technische vraagstukken op het vlak van Security en Risk? En steek je graag je handen uit de mouwen om zelf een bijdrage te leveren aan een veilige digitale omgeving waarin de data en euro’s van onze klanten worden beheerd.

Dan komen we graag met jou in contact. Voor de IT afdeling van de Volksbank zijn wij op zoek naar een security professional IAM.

Op de afdeling IAM, samen met het Cyber Defense Center hèt hart van ons security-domein, ben je verantwoordelijk voor de systemen en processen die nodig zijn om digitale identiteiten, authenticatiemiddelen en autorisaties te verstrekken aan personen, assets en configuratie items die toegang nodig hebben tot de infrastructuur en applicaties van de Volksbank.

Je bent mede verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van het hele IAM landschap.

Ons IAM landschap bestaat uit twee hoofdsystemen zijnde One Identity voor Identity & Access Management en CyberArk voor het uitgeven en beheren van privileged accounts in het Privileged Account Security domein.

Het speelveld betreft traditionele on-premise toepassingen en onze snel groeiende DevOps- en Cloud omgevingen.

In deze dynamische allesomvattende ICT-omgeving word je onderdeel van het Technisch IAM team binnen de afdeling Identity & Access Management.

Een sterk team met enthousiaste en gedreven collega's. We werken gestructureerd volgens Agile, Lean en de ITIL processen waarbij er veel ruimte is voor je eigen inbreng.

Je vindt het in deze functie uitdagend om met alle soorten (ICT) collega’s om te gaan binnen de Platform- en Value-organisatie, onze business-collega’s alsook externe professionals in binnen- en buitenland.

Als security professional IAM zorg je er proactief voor dat onze security-inrichting altijd vóóraf op orde is en realiseer je structurele verbeteringen in de dienstverlening.

Ons doel is om zo min mogelijk energie te steken in het oplossen van mogelijke verstoringen. Deze zijn wij graag voor. Je bent met deze uitdagende ambitie mede verantwoordelijk voor de volgende systemen :

 • One Identity Manager
 • Privileged Account Security (CyberArk)
 • Microsoft Active Directory & Azure AD
 • Single Sign On (Microsoft ADFS & AAD Connect)
 • Microsoft Public Key Infrastructure
 • Windows Hello for Business
 • Jouw kwaliteiten

  Als security professional IAM bij de Volksbank ben je kwaliteit- en klantgericht en weet je met jouw proactieve instelling bestaande werkprocessen te vernieuwen en te verbeteren.

  Beschik je daarbij over uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen? Blijf jij graag investeren in je eigen ontwikkeling en maken bovenstaande aandachtsgebieden je extra enthousiast?

  Dan komen wij graag in contact met jou!

  Verder heb je :

 • Minimaal hbo-niveau en bij voorkeur een IT gerelateerde studie gevolgd.
 • Ervaring als IT beheerder op tactisch niveau.
 • Kennis van Microsoft Active Directory, Azure Active Directory en PKI infrastructuur.
 • Uitstekende en aantoonbare ervaring met het documenteren van ontwerpdocumenten, installatiehandleidingen en (gebruikers)instructies.
 • Ervaring met scripttalen zoals Windows Powershell en VBScript.
 • Ervaring met het IAM systeem One Identity Manager is een pré.
 • Ervaring met het PAS systeem CyberArk is een pré.
 • Ervaring met ITIL, Agile Scrum, DevOps of Lean.
 • Match je niet volledig met bovenstaande functie-eisen? Maar wil je je ontwikkelen op dit vlak tot een echte IAM professional?

  Dan hebben we binnen ons team interessante loopbaanpaden waarmee je deze groei kunt maken. Ook dan komen we graag met je in contact.

  Hier kom je te werken

  Het cluster Collega Kan Werken (CKW) is verantwoordelijk voor het bieden van een digitale werkomgeving waar onze collega’s van de Volksbank elke dag met plezier gebruik van kunnen maken en zo waarde toe kunnen voegen aan bankieren met de menselijke maat.

  Daarnaast levert Collega Kan Werken een tweetal generieke diensten, te weten : Identity en Access Management (IAM) en de Service Desk.

  Dit doen wij op een flexibele, efficiënte en innovatieve wijze. Met onze mensen die hierbij de grootste succesfactor zijn en die gericht zijn op samenwerking.

  Werken bij de Volksbank & het coronavirus

  In deze bijzondere periode volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Als jouw werk het toestaat, dan werk je vanuit huis. Als je bij ons start in je nieuwe baan, krijg je uiteraard hulp van je collega’s om dit zo makkelijk mogelijk te maken.

  Bij de Volksbank zijn er voldoende faciliteiten om op afstand goed met elkaar samen te werken. Om jouw thuiswerkplek goed in te richten, krijg je een budget van 600 euro.

  Ook ontvang je een maandelijkse thuiswerkvergoeding van 40 euro om jouw extra kosten te dekken. En het gaat natuurlijk verder dan jouw fysieke werkplek.

  Je leidinggevende blijft met jou in gesprek over een gezonde werkomgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier