Commercieel Manager
Unica
Zwolle, NL
5 dagen geleden

Jouw uitdaging als Commercieel Manager

Als Commercieel Manager ligt jouw verantwoordelijkheid bij het creëren van new business voor de regio. Ook ligt jouw passie bij het verwezenlijken van omzetgroei.

Het is aan jou om de kwalitatieve en kwantitatieve doelen te behalen. Je bent van nature een netwerker die graag nauw met de klant samenwerkt.

Je bent een gedreven commerciële / bedrijfskundige adelaar die boven het geheel uit kan kijken. Je staat in nauw contact met de klant en kan hun wensen ombuigen naar integrale oplossingen.

Je ziet de kansen in de markt en weet deze met enthousiasme te benutten, middels een goede propositie. Vanaf het moment van acquisitie tot en met het moment van gunning zit jij overal bovenop.

Kortom : Een verantwoordelijke strateeg voor de commerciële ontwikkeling van Unica Building Projects Noord Oost!

Jouw team

Bij het projectbedrijf Building Projects Noord-Oost in Zwolle werken zo’n 75 medewerkers vol trots aan mooie projecten voor Unica.

We verzorgen het projectmanagement bij innovaties en renovaties van gebouwen. Door onze brede kennis, landelijk netwerk en nieuwste technologieën maken we van elk project een succes.

Een goed voorbeeld daarvan is de Sint Maartenskliniek waarvoor we innovatieve operatiekamers hebben ontwikkeld. Elk project is een team-effort en bij elk project streven we naar een duurzame relatie met onze klant.

Zo zorgen we ervoor dat we steeds beter worden door actief mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen. Vanuit het projectbedrijf Building Projects Noord-Oost werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners.

Samen maken we de toekomst.

Wat biedt Unica jou?

Naast veel vrijheid en verantwoordelijkheid vinden we het belangrijk om in jou te investeren. Persoonlijke ontwikkeling staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris;
 • Een mooie leaseauto;
 • Winstdeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ.
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Vooropgesteld is het van belang dat jij passie hebt voor commercie en installatietechniek. Je vindt het leuk om jezelf te bewijzen in je rol en laat elke dag weer zien dat je er voor de volle 100% voor gaat.

  Je bent klantgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk.

  Verder zoeken wij iemand met :

 • Hbo werk- en denk niveau in commercie & techniek;
 • Aantoonbare werkervaring in de branche;
 • Een actief netwerk binnen de installatietechniek;
 • Passie om altijd op de hoogte te blijven van de actuele kennis van technische- en marktontwikkelingen;
 • Commerciële gedrevenheid om doelstellingen te halen.
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost.

  Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen.

  Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.

  500 medewerkers en een omzet van € 477 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier