Constructiebankwerker
WerkTalent
Noordwijk, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wegens aanhoudende groei en een oplopende orderportefeuille zijn wij op zoek naar een Lasser / constructiebankwerker voor in de fabriekshal.

In deze functie ga je in teamverband aan de slag om bruggen te bouwen. Vanaf tekening zet je diverse onderdelen in elkaar om uiteindelijk een mooi eindproduct te krijgen.

Je hebt ruime ervaring met mig / mag lassen en bakt de onderdelen aan elkaar, daarnaast weet om te gaan met boren, zagen en ben je nauwkeurig in de maatvoering.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is marktconform CAO metaal en techniek en ligt tussen de € 13,50 en € 16-

Een fulltime baan voor bepaalde tijd van 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag.

Vaardigheden

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een handige medewerker met bouwtechnisch inzicht.

Minimaal 2 jaar ervaring als constructiebankwerker / lasser

Mig / Mag lassen

Ben jij toe aan een nieuwe stap, werk je graag in teamverband en wil jij een vaste aanwinst worden voor dit bedrijf, dan zien we jouw cv tegemoet.

Over de werkgever

Onze opdrachtgever is al jaren actief in de weg en waterbouw (civiele techniek) en is gespecialiseerd in wandel en fietsbruggen.

Van ontwerp, uitvoering tot plaatsing en onderhoud; het gebeurt in eigen beheer. Daarnaast lopen ze voorop in ontwikkeling en innovatie van nieuwe materialen en technieken.

Inspectie en onderhoud valt uiteraard ook in het dienstenpakket, net als lichtarchitectuur.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier