Monteurs
Verwol
Opmeer, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

In 1976 is Verwol gestart als plafondspecialist. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in de productie en montage van systeemwanden (klimaat)plafonds, interieurbouw en complete interieurrealisatie.

Dagelijks werken wij met 130 man in vaste dienst aan bijzondere projecten zoals de renovatie van het Microsoft HQ, de Noord / Zuidlijn, Schiphol of Warner Bros.

Ontstaan van de functie

Het aantal projecten neemt toe en uitbreiding van onze groep eigen monteurs is hard nodig!

Team

Je vormt samen met de voorman een team en wordt ingezet op mooie en bijzondere projecten door het hele land. Onze groep monteurs bestaat uit een mooie mix van ervaren krachten en jong talent.

Functie en inhoud

Je zorgt voor een vakkundige montage van onze afbouwproducten en je verricht allerlei timmerwerk.

Functiekenmerken

Je bent heel precies en houdt van het leveren van kwalitatief goed werk. Jij bent degene die uiteindelijk het werk maakt zoals het bedacht is.

Als monteur ben je onze ambassadeur op de projecten. Je bent je daarvan bewust en zorgt er dus voor dat je een goede indruk achterlaat bij de klant.

Het werk is heel afwisselend en als het project door jullie is afgerond ga je met een trots gevoel weer naar de volgende klus.

Gewenst Profiel

Je hebt een echt timmermansoog en bent secuur. Ervaring is niet perse nodig maar leergierig en handig zijn, wel. Verder leer je het vak bij ons, dat doen we graag! Het is handig als je je rijbewijs hebt en een VCA basis diploma.

Functie aanbod en perspectief

Bij deze functie hoort een marktconform salaris. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden en training & ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Kenmerkend voor werken bij Verwol is de informele cultuur en de no-nonsense mentaliteit.

Interesse?

Mooi! Wij zijn benieuwd naar je reactie. Mail of bel met Astrid Jonker via astrid.jonker verwol.nl / 0226-36 36 36. Reacties graag voor 31 mei 2019.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier